Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

Gość
TMK, to uchyl rąbka tajemnicy :P jak to zrobić żeby potencjalny obiekt podrywania nie pomyślał sobie w trakcie moich zabiegów, że jestem jakąś zdesperowaną i napaloną babką :D a to żeby ten obiekt był jednocześnie dojrzały, wolny, nieżonaty, otwarty na miłość i gotowy do stworzenia długotrwałego związku to już raczej mało prawdopodobne ;)

Faktycznie malo prawdopodobne 🖐️ :D A ciekawi mnie cos innego, dlaczego napisalas \" jednocześnie dojrzały, wolny, nieżonaty\"? Czy zonaty moze byc wolny? :P Jedno chyba wyklucza drugie, a moze i nie :D nigdy nie bylem zonaty (na szczescie :P )

Gość
Tepsa :D odpowiem Ci tak: żonaty ze mną na pewno byłby wolny :P

to przez moje doświadczenia na portalu randkowym. Sami żonaci \"w związku i szuka romansu/seksu na zewnątrz\" - to co to znaczy? a z podrywaniem? No Dyrekcja: po co Ci natura dała śliczne długie nogi, wąskie kołyszące się biodra, duże oczy i jędrny biust? Do sprzątania domu? Do czytania książek? :P

Witajcie srana! Jestem śpiąca, a musiałam się tu wcześnie rano przytaśtać. Rincewinde: oczy z rzęsami służą kobiecie nie tylko do czytania :) Wczoraj miałam brzydką przygodę: nalałam sobie do baku oleju napędowego zamiast benzyny i zamiast relaksować się na pływalni, bo tak chciałam jechać (gdzie na pewno czekał jakiś super mądry i super czuły facet żeby mnie zapoznać i znów nic) to ja ech szkoda pisać :(

Gość
Witaj Rincewinde, oczy mamy jeszcze po to, żebyście mieli gdzie spoglądać w długie romantyczne wspólne wieczory :P TMK, spójrz na to z innej strony - może dostałaś okazję żeby zapoznać super przystojnego mechanika albo faceta ze stacji benzynowej zamiast jakiegoś pływaka ze słonecznego patrolu :D

Dyrekcja: BUHAHAHA!!! Tak, pomagał mi żonaty sąsiad, owszem, może i przystojny ale już zajęty od dawna. Reszta mężczyzn którą poznałam przy okazji wydawała się raczej leniwa i nieżyczliwa :(

Gość
Ja mam ostatnio wrażenie, że wszyscy mężczyźni, których spotykam na swojej drodze są nieżyczliwi :(

a ja tym bardziej rozkwitnę, jak spotkam odpowiedniego mężczyznę. Który mi będzie ściągał olej z baku i dolewał benzyny i nie będzie się dziwił ani wyśmiewał, tylko przytuli, bo to jest oczywiste, że musiałam mieć zły dzień, żeby taki numer zrobić :(

Gość
TMK, a wierzysz, że tacy jeszcze chodzą po tej ziemi ? :(

Dyrekcja: wystarczy jeden :) wierzę, że gdzieś chodzi. tylko wciąż nie moimi ścieżkami. Rincewinde: czasem ważniejsze jest wsparcie psychiczne i uczuciowe niż wiedza o samochodach :)

Gość
TMK, na tym topiku to Tepsa jest mistrzem motoryzacji :) cały czas siedzi na stronkach internetowych :D on by Ci na pewno pomógł :P

Gość
No, fajnie, że piątek i dwa dni wolnego, prawie słyszę jak weekend nadciąga wielkimi krokami :D Ale w domu mam remont i przemeblowanie, a poza tym też mi się nie chce ruszać z domu, jakoś nie mam nastroju na szukanie rycerza na białym koniu :P

Gość
A ta gra :P to pewnie jakaś nowa wersja Colina McRae ;)

Gość
He he :D muszę uważnie się mu przyjrzeć :D może odnajdę w jego twarzy jakieś oznaki szlachetnego urodzenia ;)

Gość
TMK, ŁUN czy nie ŁUN, jakoś nie pociąga mnie malarz pokojowy :D co innego mechanik samochodowy :P ;)

Dyrekcja: chyba jesteś uprzedzona :P i w głowie masz reklamy jakichs seksownych półnagich modeli leżących pod samochodami. Ja tam nie mam nic przeciwko malarzom pokojowym, zwłaszcza jakby byli kulturalni, kochający, mądrzy, przystojni i z obnazonym umięśnionym torsem malowali mi pokój codziennie od rana, ech......

Gość
TMK, z tego co napisałaś wynika, że Ty też się naoglądałaś reklam :D piszesz o malarzach z umięśnionym torsem :P a widziałaś takich ? :D a ja owszem - nie mam nic przeciwko seksownym mechanikom reperującym mój samochód ;) od rana do wieczora he he he :)

Gość
Wiem, że nie miałaś nic złego na myśli :) nie miałabym w sumie nic przeciwko jeśliby był mądry, kulturalny, interesujący, dowcipny, intrygujący, elokwentny... :D itd, itp :P zresztą jak napisałaś ;)

słuchajcie dziewczyny i chłopaki!!! CHYBA ZNALAZŁAM!!! No w każdym razie jestem na doskonałej drodze!!!!! TEN TOPIK PRZYNOSI SZCZĘŚCIE, TO JEST JAKIŚ MAGICZNY TOPIK !!!! PS. w sparwie szczegółów proszę pytać odpowiem, bo własnie znajduję i to chyba ten topik dopomógł. A jak znajdę na 100% to stąd zniknę!!!!!!! Hahahahaha!!!

Gość
TMK, moje gratulacje! skoro ten topik przynosi szczęście to się stąd nie ruszam :D to napisz teraz gdzie i jak mam szukać ? :)

Dyrekcja: założyłam jakiś czas temu profil na www.o2.pl, randkowy profil. Najpierw nic się nie układało. Nuda, jakiś nudny gość, jedna nieciekawa randka, ktoś żonaty, ktoś do seksu bleee nic się nie plotło. I nagle, w ubiegłym tygodniu, normalnie jak piorun z jasnego nieba!!! No normalnie szok, szok, zajebisty gość!!!!! Nic Wam nie pisałam, bo jeszcze ni ebyłam pewna, wahałam się, ale.... ❤️ zaczynam TO czuć!!!!! Dyrekcja, cholera, zakładaj profil, dziewczyno!!!