Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

Gość rincdewinde
Wszyscy macie czas, tylko ja nie mam :(

Gość
Rincewinde w takim razie wygospodaruj trochę czasu :) TMK z tą Łajką to prawda :(

Gość
Witam wszystkich :) u was też tak pada?

Gość
Ja też w pracy. Żle się pracuje przy tak melancholijnej pogodzie. :D

Proponuję kawę, może postawi na nogi. moge cie tylko pocieszyć, że niedługo będzie jeszcze gorsza pogoda. W końcu lato się już skończyło.

witajcie! Mam dziś huk roboty ale postaram się być trochę z Wami. Dlaczego ta literatura złote myśłi to tylko dla Panów? Na deszczową pogodę do herbaty dla mnie też by mogła być. :P

Gość
Jeger a przeczytałeś polecaną przez siebie pozycję ? :P

Takie ksiazki sa dobre dla wiekszosci facetow, pokazuja, jak traktowac kobiete. Oczywiscie nie nalezy brac wszystkiego na serio, ale mimo wszystko warto zobaczyc, co bylo zlego w naszym zachowaniu.

Gość
To już musicie się takich rzeczy dowiadywać z książek? :P

Nie rozumiesz mnie. Chodzi o to, zeby nie byc zbyt dobrym, nie okazywac zbytnio uczuc, ale o tym juz pisalem wczesniej, kilka dni temu. A ten konkretny ebook tez jest dobry, bo jak ktos nie jest rasowym podrywaczem, to bedzie mial problemy ze znalezieniem kobiety. A tu ma nakreslone, co robic, jak i co mowic, itd.

Gość
\"Chodzi o to, zeby nie byc zbyt dobrym, nie okazywac zbytnio uczuc\" to jak w takim razie chcesz pokazać kobiecie, że Ci na niej zależy?myślisz, że jak poudajesz niedostępnego, mało zainteresowanego twardziela to każda babka padnie Ci w ramiona?

Gość
\"kobieta musi z jednej strony czuc sie kochana, ale nie byc do konca pewna, ze facet kocha ją ponad zycie\" owszem kobieta musi czuć się kochana, ale nigdy nie stworzy trwałego związku z facetem jeśli nie będzie przekonana o pewności uczuć z jego strony no chyba, że co innego miałeś na myśli :)

Jak czlowiek jest czegos bardzo pewny, to przestaje sie starac. Jesli dziewczyna widzi, ze jej facet jest zakochany po uszy, zaczyna go olewac, przestaje sie starac, dbac, bo... po co? :)

chyba przeczytam tą książkę ! Bo ja jestem własnie zbyt dobra i zbyt pokazuję uczucia. :P A jak sie takich dwóch twardych dobierze świeżo po lekturze, to taki związek do ciepłych nie będzie chyba należał ;)

Gość
Mistrzami są w takim razie ci, którzy potrafią odnaleźć w tym wszystkim złoty środek. :D

Gość
Witaj TMK :) znalazłaś? gratulacje, a coś więcej ? :D

ee, tam. chyba się pomyliłam, za wcześnie. Znalazłam na razie jakiś pomysł na efektywne szukanie (ale czy skuteczne?) Założyłam profil na randkach, ale to przecież nic nie znaczy że znajdę . Zbyt pochopnie się chwalę. Na razie spróbuję się umówić na randkę z kimś fajnym..

Gość
A chłopaka jak poderwać? :D pewnie odpowie mi Tepsa :P mistrz ciętej riposty ;)

Dyrekcja: no nie mów, że nie wiesz. :P Poderwanie to jest jeden z najmniejszych moich problemów. Problem nr 1: żeby obiekt był dojrzały, wolny, nieżonaty, otwarty na miłość. No i potem jeszcz etakie tam drobiazgi typu: żeby ten związek był długotrwały a nie tylko na jakiś rok - dwa lata :P