Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SEX PO

SEX PO PORODZIE

Polecane posty

Gość SEX PO

mam pyanie do kobiet, które urodziły..Jaki jest sex po urodzeniu dziecka droga naturalna ?? ..Czy kobieta staje sie luzniejsza? czy doznania sa nadal te same.. ?? Co wasi mężczyźni na to ??

Gość super super
wiem że pewno zaraz mnie wszyscy zlinczują ze po porodzie jest gorzej i nie ma innej mozliwości ale u mnie wcale tak nie jest.pamietam jak było przed i wiem że teraz wcale nie jest mi gorzej.mój facet też uważa że nie widzi różnicy.pomyślałabym że nie chce robić mi przykrości ale dla mnie też jest tak samo

Gość uppppppppp

Gość uraburapani podwóra
urodziłam 7 miesięcy temu, sex normalnie jak przed porodem, dosłownie żadnej różńicy. Jeśli masz obawy ćwicz regularnie mięśnie Kegla

Gość aghasghsd
Rodziłam 10 miesięcy temu. Sex z moim mężem jest super. Ani ja ani on nie czujemy ŻADNEJ róznićy. Jest tak jak było :)

Gość gość
A jak szybko wróciłyście do seksu?

Gość gość
a ja mam takie pytanko związane z tematem... teraz podczas sexu tzn gdy maż we mnie wchodzi przez pierwszą minutę dwie odczuwam duży dyskomfort i ból. Nie jest to jego wina ponieważ nie robi tego niedelikatnie lub na sucho. Nie uprawiamy sexu często więc może moja szyjka nie jest wypracowana? Ewentualnie może to przez budowę? Czy po porodzie jest możliwość że nie będę odczuwać już bólu?

Gość gość
jak bedzie sucho to będzie tak samo, ja jestem po dwóch porodach naturalnych i róznicy nie ma

Gość gość
Sex po porodzie dużo lepszy niż przed, czemu nie wiem:) Dla męża bez zmian;) tak samo jak było:) Ja po porodzie do sexu powróciłam 2 miesiące po porodzie, długo goiło mi się krocze niestety :/

Gość gość
ale problem w tym że sucho nie jest. Nie wiem skąd bierze się ból sądziłam że po czasie przejdzie to samo że na początku zawsze tak jest ale niestety nie ma poprawy. Dodam jeszcze że czasem są spore problemy z wejściem do środka.

"urodziłam 7 miesięcy temu, sex normalnie jak przed porodem, dosłownie żadnej różńicy. Jeśli masz obawy ćwicz regularnie mięśnie Kegla" Dokładnie! Ćwiczenie mięśni Kegla dużo daje. Po porodzie, nawet przed upływem 6 tygodni jeśli zdrowie nie stoi na przeszkodzie można wrócić do seksu. My z Ukochanym tak mieliśmy. Z początku tylko stosowaliśmy żele. Szybko po porodzie zaczęliśmy się więcej kochać niż przed. Ważna jest też sfera psychiczna - wyrozumiała i czuła postawa faceta oraz otwartość u kobiety. Wcale nie jest gorzej. Ja rodziłam sn i szybko zaczęłam odczuwać taką samą przyjemność jak przed. Ukochany też nie odczuł różnicy na minus. Więc głowa do góry :)

Gość gość
Lepiej odczekac te 6 tygodni,w końcu nie jestesmy zwierzętami,niech wszystko dojdzie do ładu co do dziewczyny która czuje dyskomfort na początku,mogli ci ciasno zszyc wejscie do pochwy i dlatego masz problemy ja po porodzie sn doznania mam lepsze.nie wiem z czego to wynika,moze z nastawienia psychicznego ale jest mi przyjemniej,czasem po 3 minutach mam odlot ;)

Gość gość
maż nie widzi roznicy ale ja wielką... kiedys sex mi sprawiał ból a teraz jest idealnie inaczej wszystko odczuwam o wiele lepiej :) miesiaczki mi się wyrównały też.