Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ide do kicia

Wentworth Miller...skad ten fenomen ?

Polecane posty

Gość Ide do kicia

Bo to typ niegrzecznego chłopca.... I jeszcze ktoś wierzy, że porządni faceci się podobają?

on jest gejem podobno nie ? ;) p.s mi się absolutnie nie podoba :O

Gość Ide do kicia
ja youtube miliony teledysków z nim, tysiące stron itd...Ta gejem..plotka zwykła..

Gość norka ze dworka
blech...

Gość franek aranek
a dać mu role w której miałby mundur wojskowy, policjanta, albo strażaka to co druga by miała mokro :/

Gość Ide do kicia
No właśnie to troche pokazuje waszą mentalność .... Bożyszczem jest więzień, ale jakby faceci zachwycali się rolą powiedzmy prostytutki to by mówiły że patologia...

Ja wam powiem co mnie w nim pociaga. Otoz w nim jako aktorze zupelnie nic. Jego typ urody zupelnie mi nie odpowiada a jakim jest czlowiekiem nie mam pojecia. Pociaga mnie rola jaka gra. I nie dlatego, ze (jak tu probowal ktos podsumowac) gra wieznia a kobiety lubia niegrzecznych ale dlatego ze postac ktora gra charakteryzuje sie nieprzecietnym intelektem. A jak juz mowilam niejednokrotnie na tym forum nie ma dla mnie nic bardziej pociagajacego w facecie niz intelekt.

Gość frefwrf
Nad tym zjawiskiem popularności też się głowię. Serialu fakt, nie chce mi się oglądać, zresztą nie wnioskuję o osobie na podstawie kreacji aktorskiej. A natomiast ze zdjęć ten aktor wygląda mi na takiego przeciętnego chłopczyka. Na dodatek nie mamy pojęcia jaka ta osoba jest w rzeczywistości. Czym więc się ekscytować?

Gość frefwrf
Ide do kicia: wielu ludziom podoba się rola i postać kobieca z "Pretty women" a przecież to prostytutka. :D