Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o kurcze oj oj oj

jestem strasznie zazdrosna a wy??

Polecane posty

Gość o kurcze oj oj oj

o swojego faceta jestesmy ze soba 5 lat prawie i od jakiegos roku jestem tak okropnie zazdrosna wczesniej nie byłam juz czasami mam tego dosyc czy wy tez tak macie poradzcie mi cos zeby z tego wyjsc ..pozdrawiam

Gość o kurcze oj oj oj
jetem w porządku i nie brakuje mi pewności siebie

kazdy z nas w jakims stopniu jest zazdrosny o swojego partnera.zalezy nam na nim, boimy sie ze go utracimy.najczesciej boja sie osoby ktore sa malo pewne siebie.badz pewniejsza.jestescie juz tyle razem.pewnie zakonczy sie to slubem.

Gość o kurcze oj oj oj
pracować to oczywiste .tylko ze ja nie robie jakis głupich scen zazdrosci czy cos takiego ale to mi w środku siedzi ta zazdrosc złość i z tym jest własnie najgorzej

to niech już lepiej w środku siedzi.Czasem na spokojnie pogadaj o tym ze swoim chlopakiem :)

Gość ja tez jestem bardzo
ale wiem ze sama sie nakrecam:( Niby mnie moj facet kocha..ale jak pozna nowa dziewczyne to pytam go 50 razy czy ladna, czy mu sie podoba.. potem on powie ze ladna..to ja robie afere, ze jestem najbrzydsza i pewnie mnie zostawi i najlepeiej to niech sie juz z nia umowi..

Gość ja tez jestem bardzo
no niestety:( walcze z tym, ale jakos nigdy mi sie nie udaje;( tyle ladnych dziewczyn jest wszedzie...