Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

veria

wózek emmaljunga city jet czy warto???

Polecane posty

czy któraś z Was używała takiego wózka wraz z gondolą korg - proszę o opinię. Cena jest dość odstraszająca, więc może nie warto sobie zawracać głowy, ale wydał mi się bardzo fajny w prowadzeniu, zwrotny i dość lekki...

Gość taka jedna babka sobie ___
Dużo myślałam o tym wózeczku, bo jest super lekki, fajny. Ostatnio nawet jakaś promocja była chyba w bobowózkach. Nie zdecydowałam się jednak, bo siedzisko spacerówki jest "kubełkowe", a gondolka mała. Wybrałam Quinny buzza, też siedzisko kubełkowe, ale gondolka większa. Jest nieco cięższy, to fakt. Natomaist cena jest nieco przystępniejsza. NIemniej wózeczek,o którym piszesz jest fajny:)

dzięki za opinię, zaraz sobie obejrzę wózeczek o którym mówisz. A może ktoś jednak użytkował emmaljungę i coś powie o jej przydatności na przykład na trudnym i nierównym terenie, bo po płaskim to jeździ super

Też zastanawiam się nad tym wózkiem. Wydaje się że jse syper. Dyskfalifikuje go tylko siedzisko kubełkowe. Rodzę w styczniu, w czerwcu najpóźniej dzidziuś przesiądzie się do spacerówki i nie będzie mógł się wygodnie położyć. Zastanawia mnie tylko to, że wózek spacerówka zalecana jest od 6-go miesiąca. Przeważnie kubełkowe są dla rocznych dzieci.