Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olisko

książeczka sanepidowska

Polecane posty

Gość olisko

Problem polega na tym, że do 15 września potrzebuje książeczek sanepidowską do szkoły. Dzisiaj jest juz 5 a na same wydanie czeka się 2 tygodnie od czasu zaniesienia próbek kału. Musze jak najszybciej ja wyrobic .... inaczej nauczycielka mnie zatłucze. Jak wiadoo potzreba 3 próbki kału z 3 kolejnych dni. Stało bu się cos gdybym troszke przekreciła i jeden kał (nie cały ;)) rozdzielic na te 3 pojemniczki? poznają, że to jedna ta sama kupa?:P

Gość ale dziwne to
nie da sie tak bo przychodzisz przez trzy kolejne dni

a po co? i tak jeszcze bedziesz musiala zrobic badania krwi i ob bo na tej podstawie lekarz podpisuje zdolnosc do pracy, wiec po co krecic?:O:O trzeba bylo sobie ja wyrobic przez wakacje...

Gość olisko
u mnie nie przychodzisz przez trzy kolejne dni tylko jednego dnia przynosisz wszystkie 3 próbki.

Gość kiri kiri kiri
raczej nie bardzo ZE U CIEBIE sie tak przychodzi, skoro w kazdym sanepidzie jest wymagane by przynosic probki z trzech kolejnych dni to jakos nie bardzo wierze w to ZE AKURAT U CIEBIE jest inaczej:) i tak jak mowie, i tak potrzebne bedzie badanie krwi i wizyta u lekarza, wiec lepiej zrob to porzadnie, bo ksiazeczke wyrabia sie tylko raz na "cale zycie":P a tak poza tym robisz kupke trzy razy dziennie (i to na cczo rano) zeby moc zaniesz az trzy probki?

Gość olisko
Byłam dzisiaj w sanepidzie także wiem jak jest. Przykładowo: próbkę kału z piątku dajesz do lodówki z soboty i niedzieli również a w poniedziałek zanosisz wszystkie 3 do sanepidu. No chyba, że pani z okienka sie pomyliła i Ty masz racje..w co oczywiscie nie wierze.

a ty tak we wszystkim oszukujesz?? zobaczysz polapia sie... w innym razie nie kazala by ci wkladac do lodowki sama musialam oddac kal do badania i babka powiedziala ze musi od razu sprawdzic bo jutro czy pojutrze to nie bedzie to samo... ale widac ty madrzejsza niz oni

Gość olisko
Nie uważam sie mądrzejsza dlatego dodałam ten temat. Jeszcze jedno pytanie...nie wiem jak Wy ale ja nie robię codziennie rano kupy...sa na to jakies sposoby?:P

Gość olisko
pooomocy