Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje pomocy

policzki reagujące na zimno i ciepło- robią się czerwone- HELP

Polecane posty

Gość potrzebuje pomocy

Witam Was, potrzebuje waszej pomocy i chciałam zapytac, czy tez inni tak maja jak ja.... Otóz mam bardzo wrażliwa cerę....teraz jak spadła temperatura to pojawił sie znów ten problem...moje policzki ( zaznaczam, ze tylko ta częst twarzy) po przebywaniu na dworzu po wejsciu do ciepłego pomieszczenia od razu robia sie ciepłe i czerwone, pojawiają sie swędzące grudki...:( to straszne...juz nie wiem co robić? Czy ktos tez tak ma? Prosze o radę.....wiem, pewnie bede musiała isc do dermatologa, ale co zrobic aby to jakos złagodzić? Pozdrawiam

Gość nie to forum
Shafali - ja mysle, ze te brzydkie, atakujace wpisy robi nasz ukochany "anonim" z tamtego naszego "rodzimego" forum Mysle, ze najlepiej zrobimy jak nie bedziemy reagowac na te prowokacje, bo inaczej zrobi sie tu nieciekawa atmosfera. Anonim ma problem z soba i widocznie MUSI zawsze komuś "dokopać" bo inaczej ma zepsuty dzien Co do Twoich obaw, Shafali, o brzuch - mam to samo, Minely 3 miesiace od operacji a moje powloki brzuszne jeszcze miejscami są drętwe i jakby nie moje. Mam jednak nadzieje, ze to w koncu minie. Dobrze, ze przypominacie tu o USG pochwy po operacji, bo chyba faktycznie trzeba bedzie sie upominac. Moj gin ostatnio ani nie pomyslal o tym. zeby je zrobic Poprzestal na rutynowym badaniu, stwierdzil, ze wszystko OK i koniec Czyli - musimy same dbac o swoje Pozdrawiam Was - wrocilam z dluzszego weekendu, teraz musze troche popracowac domowo (lekko oczywiscie

Gość potrzebuje pomocy
ej....ja nie pytałam o to..... proszę o wpisy jesli ktoś ma podobną dolegliwość

Gość potrzebuje pomocy
nikt naprawdę nie ma tego co ja?????????????

Najlepiej wybierz sie do dermatologa.Ja ze swojej strony moge ci poradzic kremy lagodzace,natluszczajace-najlepiej takie z apteki.

Gość upupupu
podnoszę kto tak ma??

Gość upupupu
ja te ż tak mam, teraz to juz mnie swędzą te krosty co robić???

Gość mam podobnie yyy
a jakich kosmetykow uzywacie do twarzy? jak zmywacie makijaz?

Gość upupupu
ja już nie wiem co robić, poooooooomooooocy !!! Krosty mam na policzkach, są czerwone i swędzą....:( jak ja mam normalnie funkcjonowac?

Gość mam podobnie yyy
pij wapno, kup sobie wode termalna, zrezygnuj z czesci chemii, ktora nakladasz na twarz, twarz na noc smaruj np. olejem z wiesiolka, oliwa z oliwek, olejem winogronowym po prostu czyms nie chemicznym. jesli jakis krem to tylko apteczny, ale popros najpierw o probki

Gość upupupu
do mam podobnie yyy a co nakładac na dzien- jaki krem? jakis półtłusty do cery naczynkowej\? jak wychodze to przez droge mi twarz zrobi sie czerwona z zimna,a w pracy pod wpływem ciepła tez czerwona i na dodatek te swędzxące krosty...:(

Gość upupupu
do mam podobnie yyy a co nakładac na dzien- jaki krem? jakis półtłusty do cery naczynkowej? jak wychodze to przez droge mi twarz zrobi sie czerwona z zimna,a w pracy pod wpływem ciepła tez czerwona i na dodatek te swędzxące krosty...