Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igz

pytanie prosto z mostu

Polecane posty

Gość igz

czy lekarz tzw pierwszego kontaktu moze przepisac tabletki antykoncepcyjne!!!!!!!! odp TAK lub NIE (bez jakania i sciemniania) pozdrawiam

Gość może albo i nie może
czy ja wiem, chyba nie, ale może może, no nie wiem :p

niby nie moze od tego jest ginekolog a co wy na to, ze kiedys mi dermatolog wypisal recepte na anty dla mojej kolezanki? ale to prywatna klinika i facet mnie zna nie wiem jak lekarze sie rozliczaja z recept :)

Gość aaaaaaaaaodfsjioljroe
jezeli bierzesz pigsy, pokazesz mu np opakowanie i nie mozesz sie dostac do gina to moze przepisac max 3 opakowania

Każdemu wolno, nawet dentyście. Tylko nie każdy chce wziąć na siebie odpowiedzialność za przepisywanie hormonów, kiedy się na nich nie zna - i słusznie.

Gość igz
boże no nie wiem, potrzebuje na gwalt recepty na logest bo zgubilama jutromusze wziasc a do ginekologa sie dostac to czasami targedia. wrrr

WIesz u mnie jest tak ze jesli bierzesz juz jakis czas tabsy to nie musisz czekac na recepte - wypisuje ja pielegniarka. Moze sprobuj ? Albo wbij sie komus w kolejke ;P A serio mysle ze lekarz rodzinny by Ci ja wypisal.

moze!pod warunkiem,ze ginekologa nie ma w pracy albo jakis inny przypadek!sama tak korzystałam i wiem co mówię!!

Gość igz
już wszystko wiem. Zadzwoniłam dzisiaj do rodzinnej lekarkia wsumie do jej zastepczyni bo tamta jest na urlopie i zapytalam sie czy wypisze mi reczepte na logest. i co? no udało sie!!!!!!!!! powiadziala, ze bez problemu i , ze lekarze I kontaktu tez moga wypisywac recepty na anty. przyszlam po recepte , nie mialam do czynienia z pania doktor tylko z pielegniarka. recepta na 2 opakowania juz czekałana mnie:) POZDRAWIAM FORUMOWiCZKI!!!!

Gość akka22
TAK MOŻE! ostatnio nie dostałam się do gina bo kolejka była duża i pani położna powiedziała mi ż każdy lekarz (pierwszego kontaktu, rodzinny, internista) MOŻE przepisać anty pod warunkiem że już je brałaś wcześniej i tylko takie same może ci przepisać. I tak zrobiłam poszłam do pani doktor do której jestem zapisana i dostałam recepte na 2 opakowania