Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiczka337

czytam i sie doluje....

Polecane posty

Gość asiczka337

pewnie napiszecie ze takich tematow bylo mnostwo i ten jest bes sensu ale tak buszuje sobie po kafeterii i znalazlam taki stary temat o tym jakie wymiary maja dziewczyny,i wiecie co?zalamka!mam juz liste kompleksow dluga jak papier toaletowy a teraz rosnie taka sama z liczba operacji plastycznych....czy tylko ja jestem taka wstretna?168cm,54kg 83-73-100...

Gość Kamilaaaaa
dziewczynoo masz idealna wage:)) i nie pocieszam Cie czy cos tylko naprawde tak jest:) a co do wymiarkow do zawsze mozna to minimalnie skorygowac:p:P nikt nie jest idealnie a glupich wpisow nie czytaj:) jakos kafeteria dla mnie to nienajlepsze miejsce:/ ale sa tu tez normalne osoby:P

Gość skrzypek w piwnicy
Powiedzcie mi jeszcze co jest wtrętnego w wymiarach : "168cm,54kg 83-73-100..." ?

Gość asiczka337
wiec nie jest tak zle?serio,serio?:)

Gość chyba śmieszna jesteś
jeśli sądzisz, że uwierzę ci, że masz aż 100cm w tyłku i ważysz tylko 54 kg:O

Gość Kamilaaaaa
asiczka serio serio 🌻

Gość -----------------------
a ja mam 174 cm wzrost, waze 57 kg, a moje wymiary to tragedia... nie powiem bo i tak nikt nie uwierzy :(

Gość calinussss
mow smialo:P ja mam 175 i 54kg ale chce troszke wiecej miec;) a wymiary 83-68-93 :P

Gość autorko droga
ja 169cm i 53 kg i chce przytyć!!!!!!!!!!! wiec nie wiem czego od siebie chcesz:o choć przyznam ze wymiary masz wg mnie dziwne:) mały biust pas wiekszy ode mnie i biodra duzo szersze wiec nie wiem pewnie masz mega chude nogi?

nie powiem, bo zaraz uslysze ze jestem dziwna... owszem jestem, najmniej w pasie to mialam 71 cm, ale wtedy to wazylam 54 kg i wygladalam jak anorektyczka :(

Gość sdffd
jesli chodzi o wage to masz bardzo dobrą:) wymiary faktycznie ale bez przesady:>

ja mam w biodrach 90cm przy tym samym wzroście i ważę 52-53kg wiec jakim cudem ty ważysz tylko 54kg?

Gość hmmmmmmmm........
a ja mam 160cm i waze 50kg. Przegladam sie w lustrze i jesli uwazam,ze jest "czegos" za duzo to sie staram cos z tym zrobic ale nigdy nie sugeruje sie wymiarami innych dziewczyn poniewaz zadna nie ma takiej figury jak ja wiec to nie mialoby najmniejszego sensu. Reasumujac : nie masz sie czym przejmowac!!!

do --> chyba śmieszna jesteś - to jest mozliwe, wystarczy, że kobieta ma mały biust a szerokie biodra... tak jak np. ja, wtedy mimo ze sie malo wazy to ma sie w tyłku sporo

Gość hmmmmmmmm........
do chyba smieszna jestes ---> dziewczyno ty jestes troche niepowazna, pytasz jakim cudem, hmmm to ja nie wiem jakim cudem moja kolezanka,ktora jest tego samego wzrostu i nie ma grama tluszczu wazy dwa kilo wiecej ode mnie, hmmmm rzeczywiscie cud. Kazdy ma inna budowe ciala, inne kosci itd, itp.

no proszę cię, to jest aż 10cm a nie 2 czy 3 cm różnicy więc nigdy w to nie uwierzę

Gość sdffd
przeciez kazdy ma inna budooowe .. dziewczynoo!!!

Gość autorko posta jesteś
??? napisz ile centymwtrów masz w nadgarstku i kostce:)

Gość asiczka337
a ten ostatni wymiar mierzy sie na tylku czy zaraz pod?bo ja podalam ze mam 100 ale to w tylku a pod,w udach mam 88. wiec wymiary mam 83-73-88....to juz chyba lepiej co?

Gość biodra mierzy się w najszerszy
m miejscu pupy

Gość ja mam 171
waze 56 kg a w biodrach tez mam prawie 100 cm ale mam maly biust chude rece i wogole szczupla talie