Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsa

Jak chcielibyście umrzeć??

Polecane posty

Gość szybko i bez bolu

Na razie nie mam zamiaru umierać.Dlatego nie zastanawiam się nad tym. Chociaż,najlepiej bezboleśnie. Podejrzewam,że nie o to Ci chodzi,ale,co tam........:) ♥♪♫

Gość hm hm hm..
no wiec nie chcialbym umierac w ciagu najblizszych kilkudziesieciu lat a potem..chcialbym umrzec, bo zyc bez konca nie mialoby sensu ale..kogo to obchodzi:) hm coz ból...ból fizyczny przy umieraniu..mysle ze nie to jest wtedy najwazniejsze..wtedy zaczyna sie cos nowego, nieznanego czego mozna sie bac...no a poza tym moze byc zal z powodu tych wszystkich grzechwo, ktorych nie popelnilismy za zycia:)

dużo myślę o włąsnej śmierci i naukowe i sttystyczne podejscie do niej sprawiło że jej się nie boję, dzisiaj byłem na cmentarzu wieczorem i doszedłem do wniosku że to że niedługo umrę nie jest niczym niezwykłym i czymś czego trzeba się bać. Wszystko umiera,my również.

Gość w czasie stosunku
z najpiękniejsza kobieta na swiecie, oczywiście już po dojściu:P

boje się starości,bo skoro moje ciało \"popsuło\" się juz teraz to co będzie za 50 lt?? I dobrze że jej nie dozyje,bo nie ma czego Znam wielu starych ludzi i widzę jak cierpią, nikomu juz nie są potrzebni,są jak stary i niewygodny mebel,wszyscy chcą sie go pozbyć.

...ale zostawiać kogoś w wieku 50 lat, to troche egoistyczne (tak na marginesie oczywiście), no chyba że się jest samotnikiem.....

Gość jeśli to problem to
Ja mógłbym ze śmiechu :D .

Moje życie straciło sens kiedy zachorowałem,bo wiem że już nigdy nie będę mógł mieć kobiet i stworzyć rodziny,a z biegiem czasu będzie coraz gorzej aż w końcu będę zalezny od pomocy innych. Dlaczego ja??? codziennie zadaje sobie to pytanie i nie mam odpowiedzi

Nie mogę uzyskać erekcji członka. Druga sprawa że jestem bezpłodny bo przeszedłem w wieku 17 lat zapalenie jąder,choć nie jest to związane z tym co mam teraz,więc jestem bezpłodny,

Dlatego popełnię samobójstwo,to jest bezpośrednia przyczyna Ale przez ten który sobie dałem będę się bawił jak najlepiej tylko mogę i nie dam po sobie poznać że coś mi dolega. Moja tajemnica zostanie zabrana ze mną do grobu.

Gość skrzypek w piwnicy
Ale co ? Przyszedłeś nas tu szantażować swoim samobójstwem czy zarywać laski na litość ?

Gość skrzypek w piwnicy
W takim razie zamknij się i umieraj jak mężczyzna.

Impotencja i bezplodnosc nie sa smiertelne, jedynie klopotliwe, ale pociesz sie, ze wiekszosc kobiet to tez \"impotentki\", ktore wola pieszczoty od penetracji. Zreszta jak sie dwoje ludzi dogada to mozna dojsc do porozumienia, gdyby moj facet na to zachorowal, to byloby mi go szkoda, ze nie moze czerpac przyjemnosci z seksu, ale wymyslilabym sposoby na moje zaspokojenie (z jego udzialem). Na pewno by to nie zmniejszylo mojej milosci do niego, bo kocham go za to, jakim jest czlowiekiem i za to, jak mnie traktuje.

Andrzej, ale kurde, czy baba jest dla ciebie w zyciu naprawde najwazniejsza??????? Nie widzisz innych pozytywnych aspektow zycia??? Inni sie zenia i wcale jakos potem nie tryskaja szczesciem, kloca sie, zdradzja, rozwodza. Jest malo ludzi, ktorzy sa ze soba szczesliwi przez cale zycie, bardzo malo, i to wcale nie sa ci piekni czy agresywni.

gdy w Krakowie dałem obcej dziewczynie kwiaty zrobiłem to po aby jej sprawić jakąś drobną przyjemność,tyle mogę,Świata przecież nie naprawię,wiem że to mozę prostackie co zrobiłem ale ciesze się z tego.