Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magrat

Jest ktoś na grudzień 2007?

Polecane posty

Gość Magrat

Ja mam ślub 29 grudnia 2007. Ktoś jeszcze? :)

Gość evitt
Moj slub tez jest zaplanowany na 29 grudnia 2007, mam nadzieje, ze bedzie bialo i slonecznie...

witaski dziewczyny;-) dołączam do tego szanownego grona przyszłych mężatek;-) Magrat już rozmawiałyśmy o ślubach zimą i przygotowaniem do niego na innych topikach;-) dopada Cię już stresik? pozdrawiam gorąco;-)

Gość liliwanili
hej dziewczyny, wczoraj obudziłam sie za oknem ciemno i szron a ja sobie mysle cholera jasna co ja wymyslilam z tym slubem zima. taka chwila grozy , odrazu przypomniala mi sie zima sprzed 2 lat kiedy mielismy wrecz kleske z tym sniegiem bo zaspy mialy po metr wysokości. Cóż może zimowe panny mlode maja inne rozterki niz te letnie hihi (swoja droga nie ma szans zeby uciec z pod ołtarza zbyt cięzko w szpilkach przez te zaspy;)

Gość liliwanili
a tak bardzo chcialabym uciec. moj przyszly maz (szlag by go trafil) jest mi nadany przez rodzicow. melepeta jakich malo, ale jako jedyny we wsi ma traktor Zetor, glebogryzarke i 20 letnie BMW. tzn. bedzie mial dopiero jak sie ze mna ozeni. ja w posagu wnosze cielna jalowke i dwa worki gesiego pierza na posciel. no nic, jakos bedziemy ciagnac to zycie.

Gość liliwanili
hm ktoś sie pode mnie podszywa ;(

Gość liliwanili
hm ktoś sie pode mnie podszywa ;(

liliwanili...no wyglądało to na prowokację...ale nie przjmuj się wariatami:-)

Gość liliwanili
hej dziewczyny i jak przygotowania, my mamy górę zaproszeń do wypisania i nauki przedślubne, które ma załatwić mój narzeczony.