Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blindaaaaaaaaaaa

Uzależniłam się od PROSTYTUCJI, POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość blindaaaaaaaaaaa

Wiem, pewnie takich tematów jest tu dużo. nigdy nie myślałam że będę musiała, że będę potrzebowała pomocy właśnie od was. Otóż, zaczełam ta prace mając 18 lat, dziś mam 24, i nie potrafię odejść z swojego zawodu, uzależniłam się materialnie od korzyści jakie daje mi ten nieakceptowany społecznie zawód. Zeby sie wyrwać z tego , zapisałam się do prywatnej szkoły gdzie nauka kosztuje 25 tyś za całość , co da mi poten wyuczony zawód który będę kontynuować zyjąć normalnie jak wszyscy. Nawet wpłaciłam jedną rate 10 000 , podpisałam umowę z szkoła, już prawie byłam zdecydowana , i tu nagle czuje iż chcę zrezygnować, o cholera!!!!zauważyłam , że kombinuje, wymyslam wszystko byle by nie żegnać sie z tym uzależniającym zawodem, dziewczyny błagam was , może wy mi pomozecie, i uświadomicie że to nie jest zawód do końca życia, i że za małe pieniądze tez da się przeżyć, liczę na was, jestem osoba która przejmuję się jak również słowami krytyki jak i słowami pouczania, teraz w piatek mam wyjechać na te szkolenia do grudnia, nie wiem czy pojade, bo jestem uzalezniona od tego na maxa!!!! Tak bardzo chcę mieć siłe zeby się przełamać i jechać......czuje że jestem zdolna stracić tę 10 000 tys, które wpłaciłam i zostać dalej w tej pracy, niż zostawiać to wszystko!!! Jestem nie normalna, wiem ....ale to jest silniejsze ode mnie:(

Gość zwierzaki

Gość to zmotywuj sie mysla
ze za 10 lat to najwyzej tirowka bedziesz mogla byc bo wszyscy leca na mlode dupy

Gość a cóż to za szkoła
nie zamierzam ciebie "namierzać" czy takie coś, bynajmniej. po prostu ciekawi mnie co to za szkoła 10tys za semstr (do medycyny trzeba mieć oprócz kasy też predyspozycje, więc odpada) jakaś Wyższa Szkoła Sexu i Nic Nierobienia zapewne.. hehe

Gość prostokąt pole to a razy b
moja koleznaka studiuje w warszawie kul,turoznastwo i płąci 13 tysiecy za semestr

Gość Co myslicie o tym
W Warszawie jest tez jakas Wyzsza Szkola Biznesu i cos tam... i kosztuje 25.000 za semestr, a przynamjmniej kosztowala jeszc ze jakis czas temu tyle...

Gość tolusia
a co cie skłoniło żeby się zająć tą profesją???

Gość tolusia
tak dla zabawy? potrzebowałas kasy?

Gość nkkkkllll
DZiewczyno na szkoleniu też coś znajdziesz więc nie rezygnuj pogodzisz przyjemne z pożytecznym kaski szkoda

Gość retwerwww
blinda wracaj , tez jestem prostytutka i mam 35 lat pracuje w tym zawodzie od dawna, i nie mam zadnego zawodu, wykształcenia, ale mam full kasy i jestem bogata, stac mi na wszystko, w kazdej chwili moge otworzyc jeszcze dodatkowe butiki, kasa est najwazniejsza a nie studia i potem brak pracy albo za 1000tys zł