Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

ktos chyba ma obsesje na moim punkcie..

Polecane posty

wspolczuje i uroczyscie oznajmiam ze mam to centralnie w dupie i nie reaguje na glupie posty;P podszywaj sie, zakladaj tematy- jednym slowem poglebiaj swoja paranoje- krzyz na droge... 🖐️

nie zwracaj na to uwagi,olej to normalnie!!!!! A najgorsi są pomarańczowi podszywacze plaga normalnie nie do wybicia!!!!

Gość nie martw się..............
poprostu teraz kolej na Ciebie. Większość stałych bywalców to przeszła;) A zakładając topiki tylko podkarmiasz trola:o

kolorowa znudziłam się ja .nie paulki ........masz swoje \"5 minut\" :D olej ....... znajda za jakis czas sobie nowy obiekt

no kolorowa - gratuluje- przyszedł czas na ciebie :D a tak sie zastanawialam która teraz pójdzie na 1 ogień......... głupie teksty olej a że masz charakterek- to przynajmniej sie wyżyjesz na pomarańczach:D powodzenia ;)

Piszesz, ze nie reagujesz na posty tej osoby, a zakladasz taki topik. :-0 To jest dopiero reakcja!! :-0 Przeciez tej osobie wlasnei chodzi o to, by cie doprowadzic do stanu, w ktorym z pianą na ustach i trzęsącymi sie rękami, bedziesz pisac o tym, jak to jej posty masz w dupie :D Im więcej razy napiszesz, że masz to w dupie, tym bardziej ona zrealizuje swoj cel!! :P

Gość dziewczyny zauważyłyście
że te mendy czapiają się najbardziej tych, które wstawiają swoje zdjęcia? Zazdroszczą czy jak?

szkoda ze tylko 5 minut:( musze sie w takim razie tym cieszyc do woli:P:D acha nie martw sie;) moze kiedys wrocisz do lask:D ike nie podjudzaj nie podjudzaj... :) skorpionko coz za wnikliwa analiza mojej reakcji i osobowosci;) niestety nie do konca trafilas:P nie chce mi sie juz pisac na ten temat bo nawet nie wiem co mam komentowac? ze wygladam jak pasztet czy ze moja corka wyglada jak gremlin?:D zwisa mi to i powiewa...

Gość ta a swistak siedzi
ta kolorowa jasne hehe zwisa ci to i powiewa hehe juz wierze :P

kolorowa - to nie miala być zadna analiza :-0 Chodzilo mi tylko o to, że tym osobom, które sie innych czepiają na forum (indywidualnie lub zbiorowo) chodzi tylko i wylacznie o to, żeby wzbudzić jakąś reakcję. Pisząc, że masz to gdzies - pokazujesz wlasnie, że NIE masz tego gdzies. Bo gdybys naprawde miala to gdzies - nie odezwalabys sie ani slowem, tylko robiła swoje. Mnie setki razy sie już czepiali i nie odpisuje w ogole takim osobom - ani postów do nich nie pisze, ani tym bardziej (!!) nie zakladam takich topików!! :-0 Ignoruj takie osoby, (czyli milcz, nie reaguj, czyli nie pisz do nich), bo kazda reakcja jest wlasnie tym, o co im chodzi, nie kumasz tego?? :-0

Kolorowa - obejrzałam foty .... gremlina bynajmniej nie widzę, zasłania go pewnie mała, ciemnowłosa urocza Dziewczynka :) :p pozdrawiam :)

a ja kolorowa rozumiem bo jak jezdza po Tobie jak po łysym koniu to siła rzeczy ma sie ochote odszczekac. kwestia charakteru i temperamentu

po mnie na kafe pojechali raz , bo chcę hmmm dokonać pewnych zmian jakościowych w odniesieniu do mojego Bobra (:)) -i zwinęlam manele, ale oto jestem :D twardym trzeba być bo potem płaczę, jak nam ukradna zabawki w piaskownicy ;) albo jak posądzają moje dziecko o choroby :o Acha - dostałaśmojego maila ? (ps . pozdrawiam :) )

dobra, już nic nie piszę. Chcialam dobrze... :-0 Wg mnie (i nie tylko) mieć w dupie - oznacza po prostu niereagowanie, ignorowanie, przechodzenie jak koło powietrza.... a Ty piszesz, że nie bedziesz reagować, zakladając taki topik, (co jest ewidentnym reagowaniem przeciez). :-0 Ach, rób co chcesz.. 🖐️

Gość a moze dla kogos
mozna miec w dupie i nie reagowac albo miec w dupie i reagowac jak sie ma waleczne serce i lekko zadziorny charakterek

ja tez tak kiedys postapilam zakladalam tematy , walczylam teraz jak mnie jada to zalezy - na jaki humor trafia jak mam ochote sie odciac qlutralnie to to robie albo pozdrawiam :)P tylko .......