Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esku_lap

JESTEM LEKARZEM..GDYBY KTOS MIAL JAKIES PYTANIA,PROBLEMY-ODPOWIEM!!

Polecane posty

Gość od kilku miesięcy
esku_lap nie rób tego ;) Takie rady się przydają... Może nawet motywują do pójścia do lekarza... :(

Gość grzybek
bardzo pieknie pani dziekuje :) 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Gość szura-szura
to wszystko nie zaczelo sie od modessy, ale od tej pieknej pańci: ------- nie wydaje mi sie ze jestes le "lekarzem ktory lekarz mialby na tyle czasu by siedziec na glupiej kafeterii.. a rady ktorych udzielasz.. coz ja lekarzem nie jestem i moglabym udzielic bardziej wyczerpujacych odpowiedzi na zadawane pytania.. poza tym sadze ze cos takiego jest karalne- nie masz prawa udzielac porad nie bedac lekarzem!!! uwazam ze moderatorzy powinni to zweryfikowac lub skasowac temat kropka" ciekawe, ze jak inne osoby udzielaja sobie wzajemnie porad (i o zgrozo! nie sa lekarzami) - tez powinno sie zamknąc ?? :O kobito- zastanow sie co piszesz!!!

Gość nika-nika.....
Teraz już za pózno..:-(bo już na pewno nie odpisze

eskulap>> dlaczego nie potrafisz czytac ze zrozumieniem . Slowo \"lekarka\" dalam w nawiasy bo to tylko net i nawet moderator nie wie czy naprawde jestes lekarzem . Porady medyczne szczegolnie dla kobiet w ciaży musza byc wiarygodne . A ja odpowiedzialna za ten dzial musze sie wczytywac w kazdy post - porade i weryfikowac zgodnie z prawdą podana wiedze . Codziennie kasujemy kilka tematow osob podszywajacych sie pod lekarzy , pielegniarki polozne i innych specjalistow . Nie ma w moich slowach cienia zlosliwosci wiec nie ma powodu zebys sie obrazala i odmawiala dziewczynom pomocy . Mysle ze jako osoba wykształcona rozumiesz co chcialam powiedziec. Pozdrawiam

Modessa zgadzam sie z TOba w calej rozciaglosci!!!! kazdy moze sie podac za lekarza.. i narazic wiele osob nawet na zagrozenie zycia. Dla mnie takie porady na forum sa niedpuszczalne!!!!!!!!!!

Gość oakakakka
ja tez watpie ze jestes lekarzem:O najwyrazniej sie przestraszyla i odleciala..

Gość oakakakka
dobrze ze nikomu operacji nie zdazyla zrobic:O:P

Gość brak slow
podlosc ludzka nie zna granic. To chyba tylko Polacy potrafia kasac reke, ktora chce im pomoc...

brak slow wiesz... czasem ludzie sa bardzo latwowierni i zasugeruja sie tym, ze to faktycznie lekarz i zastosuja sie do jego/jej zalecen. A czy Ty masz pewosc ze to lekarka??? Bo ja nie.... Uwazam, ze takie topiki - jesli moderator nie ma informacji ze to faktycznie jest lekarz - powinny byc automatycznie usuwane. TYLKO dla dobra i bezpieczenstwa innych...

Gość szura-szura
coz...ja tez tego nie rozumiem...:(po co ktos pisze takie farmazony :O taaaa, ludzie w naszym kraju sa zyczliwi, nie ma co :P

Gość szura-szura
poza tym takie informacje "forumowe" mozna przeciez zweryfikowac u lekarza, badz w ksiazkach chodzi o to, by kogos "nakierowac" nie trzeba od razu stosowac sie do wirtualnych zalecen...

Gość brak slow
uwazam, ze madry czlowiek potraktuje taka porade jako wstep do pojscia do lekarza i zasiegniecia porady realnie. Kazda myslaca kobieta w ciazy, czy tez matka nie bedzie polegala tylko i wylacznie na radach z internetu, ale taka internetowa porada bardzo czesto moze dac do myslenia i zmusiac wlasnie do wizyty u swojego lekarza. Uwazam tez, ze esku_lap nigdy by nie radzila poleganiu tylko i wylacznie na jej napisanym slowie i jesli zauwazylaby, ze choroba czy symptomy wskazuja na cos powaznego poradzilaby wizyte w przychodni.

Gość bebebe
ja chciałam małej rady i nie dostałam

Gość bebebe
lekarz czy nie pomoc psychiczna sie należy wierze w dobre intencje eskulapki i życzę zdrówka dla jej maleństwa

Gość bebebe
choroby naszych dzieciątek to masakra psychiczna

A ja zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży (od 21 do 25 dnia cyklu) brałam leki na przeziębienie: pięć tabletek cirrusu, dwie dawki tabcinu i dwie dawki douomoxu. Czy mogły zaszkodzić maluszkowi , jesli tak, to co spowodować? Teraz jestem w 10 tc. Pozdrawiam

Gość tictacki
witam:) to ja tez mam pytanie:) wykryto u mnie powiekszony gruczoł bartoliniego, leczenie farmakologiczne nie przyniosło efektu...i co teraz???????????????

Gość bedetka
nasz lekarz dostał obrywy i nie odpowiada już chyba.

Gość tictacki
no to szkoda..:( a tak bardzo chciałam sie dowiedziec...:(

Gość mira55
dziewczyny chyba przesadzilyscie ,moim zdaniem ktos taki jak p.doktor byl nam potrzebny . mam nadzieje ze pani doktor przymknie oko na te oskarzenia albo chociaz pomoze tym kobieta ktore w nia wierza i licza na odpowiedz specjalisty .ja rowniez mam pytanie czy w 18 tc normalne sa skurcze i pobolewanie w podbrzuszu czy slusznie sie martwie i martwie o mojego dzidziusia dodam ze jeszcze nie czuje ruchow a na wizycie bylam 30.08 dostalam no-spe i recepte na lececytyne dopochwowa wrazie gdyby no-spa nie pomagala.puls dzidziusia byl ok szyjka macicy .od paru dni biore lecytyne a pobolewania nie znikaja . bardzo zalezy mi na tej odp poniewaz moje mysli sa coraz gorsze coraz czesciej mysle ze cos jest nie tak albo jeszcze gorzej a wizyte mam dopiero 19.09 na wczesniejsza nie mam co liczyc bo moj lekarz jest na urlopie. z gory bardzo pani dziekuje i prosze jak bedzie miala pani czas o zagladanie do nas moze ktos tak jak ja bedzie bardzo potrzebowal pani rady

Gość MIRA55
PRZEPRASZAM LUTEINE DOPOCHWOWA

Gość Proszę o pomoc
No to i ja zapytam, bo nie wiem czy iść do dr czy nie iść. Jestem prawie 8 miesięcy po porodzie, od tego czasu trwa koszmarek. Zaczęło się on niewinnych bóli krzyża po wysiłku, teraz boli często jak za dużo postoję, czy pochodzę. Ale to nie jest najwazniejsze. Najgorsze są okresy, trawją średnio 8 -10 dni + 3dni plamień, ból jest straszny, jednorazowo biorę 3 no-spy, to starcza na 3-4 godziny. Okopne skurcze, ból rozciągający się od okolicy krzyżowej do miejsca pod kolanem, poprzez biodro. Robi mi się słabo, mam mdłości, a miesiączka jest bardzi obfita. Dodam, że mam założoną spiralnę, taką zwykłą, miedzianą. Czasem budzi mnie ból, tak okropnym, że zdaży mi się krzyknąć. Mama mówi, że to przez porod i że minie, ale to już prawie 8 miesięcy. No i że spirala też może powodować dłuższe i bardziej bolesne miesiączkowanie. Ale może jednak coś jest nie tak? Czy takie objawy wskazują na coś niepokojącego? Bardzo proszę o poradę, niech sobie gadają co chcą, ja naparwdę nie wiem co robić :(

Gość co sie stalo

esku_lap--kobieta miała dobre checi i chciała słyzyc rada Kazdy rozsadny wie ze mozna popisac z kazdym ale w waznych sprawach po takim\"popisaniu\" i tak pojdzie sie do lekarza taka pomoc lekarzy na forum ma słuzyc bardziej jako \"uspokajacz\' a nie jako leczenie wiec nie rozumiem dlaczego ja tak potraktowałaś Modessa Przeciez nikogo nie zmuszała do korzystania ze swych rad Kto chciał mogł zapytac ale nikt nie musiał jej wierzyc Wcale sie jej nie dziwie ze sie wkurzyła i nie odpisuje Chciała dobrze ,chciała pomóc choc troszke za friko a tu ...masz dostała za to skarcona Nie sądzisz chyba Modesso ze ktos bedzie sie leczył na forum Taka osoba jak eslu lap to balsam na skołatane nerwy jakąs obawą-czesto przesadzona -jak to w ciazy bywa Wiadomo ze kazda ma swego lekarza i termin wizyty ale czasem jakies pytanie nurtuje spac nie dajac A esku lap chciała ciut pomóc bo ma troszke czasu i ochote niesc bezinteresownie pomoc Ja nie widze w tym nic złego esku lap --pozdrawiam ciepło Jak sie ma miekkie serce trzeba miec twarda dupe na kopniaki od tych którym chce dac sie pomoc