Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłość internetowa

Cholera chyba

Polecane posty

Gość zołzowata baba
Jakby na to nie patrzeć każdy powinien być po częsci egoistą no nie???

Gość zołzowata baba
A tu Cię zdziwię. Znam osobę, ktora najpierw myśli o innych a potem o sobie - to moja mama:-) Niestety nie zawsze na tym dobrze wychodzi:-(

to jest komiczne??? ... strzelam... ach laski się zakochują ,że aż miło.... no mnie co prawda ten uroczy facet nie zawrócił w głowie.. ale fajnie czyta się jego posty ..;) pozdrawiam... podejrzewam jakbym nie była sama i nie miała zaj.. faceta to ... dopowiedzcie sobie sami .... wszystko jasne

A tu Cię zdziwię bo ja znam więcej takich osób i zgodzę się z Tobą ,że nie zawsze na tym dobrze wychodzą. Nawet ja w niektórych przypadkach myślę w pierwszej kolejności o innych :)

Gość zołzowata baba
alhemicum - doczytaj o kogo chodzi:-) Chociaż nie powiem .... Komiczne też jest zaskakującą osobą tak jak i Xyzed:-)

Ludziska pomimo takiej szpatnej pogody życzę wszystkim udanego łikendu :) Chowta się na szpyrkę :D

Ludziska pomimo takiej szpatnej pogody życzę wszystkim udanego łikendu :) Chowta się na szpyrkę :D

Gość zołzowata baba
Miłego popołudnia i weekendu wszystkim życzę - pora do domku:-)

doczytałam teraz wiem... hmmm .... też ciekawy ale nie mój typ... ja wole sami wiecie...

:D ęPewnego dnia, podczas pracy nad brzegiem rzeki drwalowi wypadła siekiera i wpadła do wody. Drwal usiadł i zaczął płakać. Nagle objawił mu się Bóg i zapytał: - Dlaczego płaczesz? Drwal odpowiedział, że siekiera mu wpadła do wody. Bóg zstąpił na ziemię, wszedł do wody i po chwili wyłonił się ze złotą siekierą. - To Twoja siekiera? - zapytał - Nie - odpowiedział drwal. Bóg ponownie się zanurzył i po chwili trzymał srebrną siekierę, pytając drwala czy to jego. - Ta również nie jest moja - odparł drwal. Bóg po raz trzeci się zanurzył i wyjął z wody żelazną siekierę. - A może ta? - Tak, to moja siekiera - ucieszył się drwal. Bóg byl zadowolony, że taki uczciwy człowiek chodzi po ziemi i w nagrodę podarował mu wszystkie trzy siekiery. Drwal wrócił do domu szczęśliwy. Innego dnia drwal spacerował nad brzegiem tej samej rzeki wraz z żoną. Nagle żona potknęła się i wpadła do wody. Drwal usiadł na brzegu rzeki i zaczął płakać. Ponownie objawił mu się Bóg izapytał: - Dlaczego płaczesz? Drwal odpowiedział, że żona mu wpadła do wody. Bóg jeszcze raz zstąpił na ziemię, wszedł do wody i po chwili wyłonił się wraz z Jennifer Lopez. - To Twoja żona? - zapytał - Tak - odparł drwal Bóg się na poważnie zdenerwował: - Ty kłamco! To nie jest prawda! To nie jest Twoja żona! Drwal odparł: - Boże wybacz mi, to nieporozumienie. Widzisz, jeśli powiedziałbym \'nie\' Jennifer Lopez, wróciłbyś i wyszedł z Cameron Diaz, i jeśli znowu powiedziałbym \'nie\', poszedłbyś trzeci raz i wrócił z moją żoną, której powiedziałbym \'tak, a wtedy otrzymałbym wszystkie trzy. Ale Panie, jestem tylko biednym drwalem, nie dałbym rady dbać o trzy żony, dlatego właśnie powiedziałem \'tak\' za pierwszym razem! Jaki z tego morał? Ano morał z tego taki, ze jeśli już mężczyzna kłamie, to zawsze w pożytecznym i szczytnym celu!!!

Gość miłość internetowa
iksiku 👄 świetne :) Proszę odezwij się na GG Proszę proszę proszę

Gość nie no nie chce
mi sie wierzyć, zeby baba skamlala tak o odzew

miłość internetowa - jejku..., ale Cię wzięło. :O Współczuję. Trzymaj się jakoś. 🌻

Gość milość się skończyła

Gość miłość internetowa
nie skończyła się bo ja się tak szybko nie poddam. Iksiku jeśli Cię wkurzyłam,to przepraszam i będę czekała na gg

Gość nie masz szans

Gość zołzowata baba
autorka nie wie co to honorek chyba:-( Szkoda mi Cię.

Gość cholera chyba ją olał

Gość no i po miłości

Gość miłość internetowa
jestem ,jestem i będę tylko gdzie jest iksik???!!!!!!! Odezwij się proszę.