Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za--klopotana

okres mi sie spoznia ale objawow nie mam

Polecane posty

Gość za--klopotana

Czy to mozliwe bym byla w ciazy? Wiem, zamierzam zrobic test ale obawiam sie ze jesli zrobie teraz to moze byc za wczesnie na wiarygodny wynik. Otoz pare dni temu (niedziela) mialam "przytulanko" z mezem. Teraz jestem w oczekiwaniu na okres ale spoznia mi sie. Objawow jakis nie mam chyba ze zwiekszone wydawanie moczu (nie wiem czy to mogloby sie zaliczac do objawow). Poza tym nic: ani nudnosci, ani bolace piersi. Czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze czy po prostu tylko spoznia mi sie okres. bede wdzieczna za jakas odpowiedz

Na to nikt nie jest w stanie Ci odpowiedzieć. Ile spóźnia Ci się miesiączka ? po tygodniu od momentu zapłodnienia, możesz zrobić sobie w przychodni test BETA HCG i on wykrywa już tygodniowa ciążę. Wtedy będziesz wiedzieć.

Gość przytulanko
:O nie można po prostu uzyc słowa seks? nie przejdzie przez klawiaturę?

Gość kaja22
eh, czyli nic nie wiadomo ja takie przytulanko miałam w sobotę, powinnam dostać okres 11, ale dziwnie bolą mnie sutki, i mam skurcze w dole brzucha dość bolesne, czy jest możliwość że pojawiła się dzidzia?

Gość kaja22
11 września powinien się pojawic okres

prztulanko to bardzo miłe słowo. I nie potrzebne są takie przytyki. kaja22 - nie możesz podhcodzić tak do tej sprawy. Poczekaj do miesiączki. Objawy wczesnej ciąży sa bardzo podbne do objawów przedmiesiączkowych. Często są mylone. Ale myślę, że od razu byś ciążowych objawów nie miała. Jednak nigdy nic nie wiadomo. Dlatego nie myśl nad tym za dużo, bo się wykończysz (wiem co mówię) i z relaksem czekaj. Pozdrawiam