Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patriszja7

Taka mała prośba...

Polecane posty

mam beznadziejną prośbe ;] mozeci mi ulozyc taki krótki przykład dialogu? bo to jest proste a mi nic do głowy nie przychodzi takiego fajnego :/ pomożecie? tak szybciutko i z glowy :)) z góry dzieki :)

Gość frk-099
Patriszja7 mam beznadziejną prośbe ;] Patriszja7,5 ? Patriszja7 mozeci mi ulozyc taki krótki przykład dialogu? Patriszja7,5 ... Patriszja7 bo to jest proste a mi nic do głowy nie przychodzi takiego fajnego :/ Patriszja7,5 hmmmm... Patriszja7 pomożecie? tak szybciutko i z glowy Patriszja7,5 z głowy..? Patriszja7 z góry dzieki Patriszja7,5 z dołu proszę

Gość Kajetan Odbycior
gada baba z dziadem B: moszna? DZ: prącie!

x-witam Panią. y-Witam. x-co u Pani dziecka słychać, zdrowe y-tak panie doktorze x-to dobrze, pomogły jednak antybiotyki, ciesze sie y -ja również x-to do widzenia y-do widzenia

Gość bosz....
strasznie droga ta bułka razowa :)

hehe no rzeczywiscie droga ale co tam ;)) dziękuje :) naprawde nie jest trudne ale mam tyle pracy ze wogole nie moge myslec

Gość lo matko swinta ales wybrala
hahahahha w hipermarkecie taniej :P

Gość marszczona tołpyga
hehehehe ps. moszna byla najlepsza :D

Gość bosz....
może to Jasio mówi do taty który ma 80 lat: - Tato mam dla ciebie dwie wiadomości, dobrą i złą. - Zacznij od dobrej. - Na twoje urodziny przyjdą striptizerki. - A zła? - Będą w twoim wieku.

Gość Kajetan Odbycior
Dialog zdrabniającej ze zgrubiającym x: cześć, mężusiu y: cześć, żonisko x: chodź na obiadek, czeka na ciebie pyszny klopsik z ziemniaczkami i suróweczką y: zara, tylko umyję łapska a potem zdejmę te zafajdane buciory x: czemu tak mówisz, miśku? czyżby cisnęły cię w stópki? y: niestety, paluchy mam tak pościerane że aż z bólu nie mam ochoty na tego klopsiaja... x: biedaku, tak samo było z majteczkami które cisnęły cię w dydolka, pamiętasz? y: jeszcze raz zdrobnisz mojego kutacha, to Cię zdzielę! x: no już dobzie, dobzie, wypij chociaż kompocik :-)

Gość marszczona tołpyga
dydola...kutacha..coz za facet mmmmmmmm :D:D

Gość marszczona tołpyga
dydol Cie zdemaskowal :D🌻 poza tym juz raz sie dzis zetknelismy :P