Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kenol

KETONAL

Polecane posty

Gość szkoda że nie umniem wklejac
NIE RADZE BRAC TYCH TABLETEK MÓJ TATA BRAŁ I PO NICH MIAŁ PERFORACJE ŻOŁĄDKA NIE BIEŻ

To bardzo, bardzo silny środek.... wspólczuję, a robicie ciepłe okłady? Ja brałam ketonal przy zębach:(

Gość nie działa bo trzeba
Nie raz robiłam badania, od lat jest to samo- nie pomaga ani żaden Aulin, ani hormony. To co mam zrobić- zabić się? Nie wiecie w ogóle, o czym mówicie. To jest ból tak silny jak podczas porodu, po prostu nie da się tego opisać.

Gość szkoda że nie umniem wklejac
boze co to za madra osoba brała ten lek przy wrzodach

Ja bym wybrała się do innego, dobrego ginekologa? Ten trochę trąci....arogancją.

Gość szukajjjj
jak masz takie bolesne bole to bierz tabletki antykoncepcyjne!!!!!:)pomoga:)!!!!!!!!!!

Ja tez mialam przepisany ketonal, ale jedna taabletka mi wystarczala. Polecam Ci Diclo Duo - oczywiscie tez na recepte. Dziala zawsze! Ale nie radze brac wiecej niz jedna tabletke na dobe. Gdy zaczelam uzywac tabletki anty.rzeczywiscie mojebole prawie znikly, ale zrezygnowalam z antykoncepcji hormonalnej z innych wzgledow.

Gość Gwiazdenka888888888
Ja polecam Ci to aby Twoj lekarz przpisal Ci tabletki anty.../ Tez mialam takie bolesne okresy z wymiotami, biegunka, omdleniami itp. I zadne leki przeciwbolowe mi nie pomagaly. Dopiero hormony sprawily, ze podczas @ zyje :D