Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proste pytanie

Do zdradzających facetów....

Polecane posty

Gość proste pytanie

takie mnie naszlo pytanie: facet ma żone, ale ja zdradza. mowi ze zona jest do niczego, kiepska w lozku i wogole beznadziejna, a kochanka jest the best... w takim razie pytanie: Czemu nie rozwiedzie się z tą zoną? I nie zostanie z kochanką, nawet nie żeniąc sie z nią?

Wiesz, te zwierzeta zwane mezczyznami podniecaja sie zapewne tym, ze maja jakas tajemnice i robia cos, czego nie powinni,

Gość nie jestem facetem to
nie odpowiadam, cześć.

Gość proste pytanie
no ale rezygnując z zony, tez mozna upiec 2 pieczenie na 1 ogniu, bo miec dwie babki albo nawet trzy. faceci... jak to jest??

Bo jest zwykłym pantoflarzem. Zdaje sobie z tego sprawę że jak już mu kuśka nie będzie stawać to kochanka nie zrobi mu herbaty a żona, jak nie strzeli focha to i do łóżka przyniesie.

Gość To nie jest proste pytanie.
Bo mają dzieci, bo wie, że jesli zwiąże się z kochanką, będzie tak, jak w tym jego małżeństwie, bo uważa, ze w ten sposób mniej krzywdzi żonę, nie chce być świadkiem rozpaczy małżonki w czasie rozstania. I to nie jest tak, że zdradzający facet nie ma świadomości, że robi coś moralnie nagannego. "Widzę i pochwalam dobro, lecz wybieram zło"

a mnie ciekawi, skoro taki facet mówi,że zona jest kiepska w łóżku i do niczego - to po co się żenił? czyżby to się stało z biegiem czasu? wierzę,że może byc jędzą, ale niech mężczyźni nie udają świętych...

Gość baby - ale wy jesteście głupie
Jak facet chce sobie poruchać kilka lasek to każdej mówi że ona jest 'the best' a inne do niczego. Jakby im mówił, ze są takie same jak inne, to żadna by dla niego nie rozłożyła nóg. Dlatego trzeba trochę nakłamać, żeby kobitki były chętniejsze. Wychodzi w tym cała wasza próżność. A faceci , jak dobrzy akwizytorzy, nie mówią prawdy tylko to, co chciałybyście usłyszeć.

Gość proste pytanie
ale ja niemowie ze kochance ma mowic ze jest the best. tylko tutaj sami faceci sie wypowiadaja ze zona jest to kitu, a kochanka the best... no to ja nie rozumiem po co jest z tą zoną. rozwody nie są przeciez zakazane. a druga sprawa to faktycznie ze jak jest kiepska w łozku to po co sie z nia zenil

Gość a powiedzcie mi ...
1.czy jest tu taki facet,który ma udane życie seksualne z żoną,czyli kochają sie kiedy chcą,ma ładną żonę,itp.a i tak zdradzi??? 2.czy jest taki który nigdy nie zdradził???

Gość a powiedzcie mi ...
nie popadajmy w skrajności

wiekszość facetów mysli fiutem zamiast mózgu - jak zobacza szpare to odrazu chcą wkładać - czym więcej zaliczonych dup tym taki łoś ma wieksze mniemanie o sobie w końcu mysli sobie że jak jakas dajka popusci mu szpary to czuje sie wyróżniony , generalnie topik z rodzaju o dupie maryni jak bedziesz starsza to załapiesz o co w tym biega ( albo i nie) 💤

To jaka baba jest w łóżku to zalezy od faceta:P A jak taki mąż gada że ona jest do kitu to świadczy o nim a nie o niej:P:P

Gość powinno być tak
wiekszość lubelaków mysli fiutem zamiast mózgu - jak zobacza szpare to odrazu chcą wkładać - czym więcej zaliczonych dup tym taki łoś ma wieksze mniemanie o sobie w końcu mysli sobie że jak jakas dajka popusci mu szpary to czuje sie wyróżniony , generalnie topik z rodzaju o dupie maryni jak bedziesz starsza to załapiesz o co w tym biega ( albo i nie)