Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski bil

Finał w ustach - jak to jest? Lubicie to Panie czy nie?

Polecane posty

Gość gość
Moja łyka nasienie i nie narzeka spuszczam sie do papusi za kazdym razem

Gość ktos krk
Witam wszystkich.Ten temat jest ciekawy i ma tyle zwolenniczek co przeciwników.Każdy czlowiek jest inny i ma ochotę na co innego i nie możemy powiedzieć komuś że to jest złe i odrażające.Z mojego punktu widzenia a miałem w życiu troche partnerek i wiem co mówię to bardzo podniecające.Ja uważam to za najfajniejszy wytrysk .I jeszcze jak pani potrafi iwie jak to zrobić czyli na końcu mocno ściśnie wargami penisa to jest odjaqzd dla panów.Jedni wolą na twarz ,inni na piersi.każdy niech robi jak lubi.Pamiętajcie jeżeli obie strony mają na to ochotę to nawet piss jest podniecający.Fajnie kiedy spotkamy w życiu drugą połówkę która nas otworzy na nowe doznania,Ja tak trafiłem i wiem co mówię. Sex był dla mnie jak narkotyk.robiliśmy szalone żeczy i do dzisiaj mi tego brakuje bo tak historia trwała tylko 3lata.Teraz jestem z inną i ma inne upodobania.Trzeba to uszanować ale trzeba próbować nowych rzeczy żeby sex był przyjemnością a nie obowiązkiem w związku.Pozdrawiam .Miejcie fantazje i bawcie się.Wszystko jest dla ludzi.

Gość gość
Moja nie chce na buzie ewentualnie na tylek ale to rzadko a tak to na podloge lub w chusteczke macie dobrze

Gość gość
Nawet nie wiem, czy żona nadal tego nie lubi, czy przywykła. Albo prawdziwie, albo bardzo dobrze udaje, że CHCE mi sprawić przyjemność. Bezwstydnie patrząc mi w oczy oblizuje swą buzię, odsłania brzuszek i jakoś tak "łakomie" głaszcze go okrężnymi ******** Czego więcej miałbym potrzebować? Nawet jeśli to nie jest dla niej przyjemne, to skoro CHCE mi sprawić przyjemność, to miałbym ją odepchnąć, wzgardzić jej staraniem gdy bardziej myśli o mnie niż o sobie?

Gość gość
Idiotyczny program "wygwiazdkował"mi "ruuuuchami"

Gość ATUpolonez
booooooooosko

Gość kolezanka35
Pierwszy raz zrobiłam loda wytryskiem w ustach jako małolatka. Miałam wtedy 17 lat i chciałam zaimponować mojemu starszemu chłopakowi. Ogólnie średnio wyszło ale z czasem nauczyłam się robić to dobrze. Kiedy czuję że facet dochodzi to wkładam go trochę głębiej tak aby sperma spłynęła od razu na tył języka. Robiłam loda z połykiem wszystkim swoim facetom i nie wyobrażam sobie seksu jesli facet nie dojdzie we mnie lub w moich ustach. Moze to kwestia chęci takiego spełnienia że doprowadziłam faceta do końca

Gość Orarla jola

:classic_love: cudownie i podniecajaco :)hihi

Gość Gość

To może małe co nie co Jolu :classic_wink:

Gość Monika

sprawdz se

Gość Gość

Jak sam ? Pomóż mi  chociaż