Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka0596

Studenci,gdzie pracujecie?

Polecane posty

Gość maturzystka0596

Czy studentom łatwo jest znaleźć pracę?Gdzie najczęściej są zatrudniani i ile przeciętnie zarabiają?

Gość dzienne czy zaoczne
ja byłam na dziennych więc praca w tygodniu odpadała-choć parę osób odemnie pracowało wieczorami w pub'ach-ja dorabiałam na promocjach w weekendy-7-12h na godzinę.

Gość ja 3600 netto
pracuje w mediach

Gość do dzienne czy zaoczne
Gratuluję niesamowitej wydajności pracy. Ja, choćbym nie wiem jak się starał, nie umiem pracować 7 - 12 godzin na godzinę.

a ja pracowalam w weekendy na nockach... zaczynalam w piatek - 12h , sobota -12h, niedziela -12h... praca ta byla na stacji benzynowej... pozniej pracowalam w gazecie samochodowej w dziale reklamy - ladnie brzmi , a co dokladnie robilam , chodzilam poo gieldzie samochodowej i pytalam czy nie chca oglosil swojego autka w gazecie ... oczywiscie tez w weekendy... co jeszcze ... sprzatalam chaty dwum bogatym babkom... dawalam korepetycje 2 dziewczynkom- jednej z anglika , drugiej wiedza ogolna (przede wszystkim matematyka, angielksi , fizyka, chemia) a potem pojawila sie praca w rossmanie ... oczywiescie tez weekendy... po 11h w sobote , 10h w niedziele i w tygodniu jedna zmiana 8h. w wakacje wyjezdzalam do Francji pracowac jako opiekunka do dziecka.i to wsio :) tak mi sie wydaje.. :D aaa... jeszcze jedno - w okresie swiatecznym (wielkanoc, boze narodzenie) w kumpela robilysmy kartki swiateczne do galerii i prywatnych zamawiajacych .. niezla kasa z tego byla.. po sezonie wychodzilysmy na czysto ok 500-700zl na osobe :)

Gość oluszka888
no ja tak samo promocje w marketach, telemarketing, i w jednej firmir po godz pracy biura- odbieranie tel. itp.

Gość asystentka-----------------
asystentka na pół etatu:) 1000 zł :)