Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena78

Odstawiłam tabletki i nie mam okresu od 2 m-cy

Polecane posty

Gość Marzena78

Witajcie! Przez pół roku brałam logest. Jednak 2 miesiące temu zdarzyła mi się sytuacja, że w połowie opakowania dostałam okres. Byłam u lekarza. Kazał odstawić tabletki, powiedział, że prawdopodobnie organizm się przyzwyczaił i już nie działają jak powinny. Minęły 2 m-ce a ja nadal nie mam okresu. Byłam u lekarza 2 tygodnie temu, powiedział, że po tabletkach musi minąć trochę czasu zanim jajniki znowu zaczną pracować i wszystko wróci do normy. Teraz jestem całkiem zielona. Nie wiem kiedy mam dostać okres, nie wiem kiedy mam dni płodne a tabletek nie biorę, rozumiecie o co chodzi. Czy ktoś się spotkał z takim problem? Ile może trwać taki stan?

Gość Lusia1985
Siemka, ja mam dokładnie ten sam problem. Brałam Diane 35 2,5 roku i ginekolog kazala mi odstawic ze wzgledu na ciagle powracajace infekcje pochwy. Odstawiłam i juz prawie miesiac @ mi sie spoznia(dodam ze przed stosowaniem Diany mialam bardzo regulaernie)...test robilam - nagatywny,ale tez mam problem z wyliczeniem dni plodnych, no bo jak??? ale spoko, w poniedzialek ide do ginekologa z tym problemem. Po wizycie na pewno zostawie post. Pozdrowka:)