Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcąca coś zmienić

Jak w miesiąc poprawić swój wygląd? czy wogóle się da?

Polecane posty

Gość chcąca coś zmienić

Jak w temacie:)

Zależy co:) Włosy - idziesz do fryzjera i po godzinie, dwóch masz piękną fryzurkę Cera - no jeśli masz z nią kłopoty, to poprawienie jej stanu troche Ci zajmie, nie wiem bo nigdy nie miałam tego problemu Oczy - nosisz okulary? Ja w ciągu tygodnia zmieniłam je na soczewki i jest super, polecam Ciało - zależy co z nim nie tak, jeśli masz celluit to w miesiąc będzie ciężko Makijaż - mi zajmuje 15 minut :P

Gość mozesz nawet w jedne dzien
rano kosmetyczka fryzjer, popoludniu wizazysta i kupno kilku nowych ciuchow, i juz:P

Gość chcąca coś zmienić
najgorzej to cera:( ostatnio z nią nie najlepiej:O

Gość chcąca coś zmienić
chciałabym też trochę poprawić swoją sylwetkę...

A jaki masz rodzaj cery? A jaką masz figurę? Na forum fitness są bardzo ciekawe propozycje ćwiczeń. Naprawdę, warto spróbować. A miesiąc do naprawdę dosyc duzo, zeby cos zmienic.

Gość chcąca coś zmienić
Mam cerę tłustą z tendencją do wyprysków... Chętnie zajrzę na tamto forum:)

Gość chcąca coś zmienić
a co do figury, to jestem tzw. "klepsydrą"... tłuszczyk zbiera mi się zawsze na tyłku i w ramionach:O

Zapisz się do klubu fitness 3 razy w tygodniu na fat-burning :D Będziesz mieć super figurę ;) A fat burnign jest super prosty i można na niego pójść nawet bez jakieś super kondycji (szybko się wyrabia za to :D)

Cera tłusta... No to moze stosuj maseczki oczyszczające? Najlepiej dwa albo trzy razy w tygodniu, świetne są maseczki z glinki zielonej (np. Demaglin, w saszetce lub tubce). Doskonałe są także maseczki \"domowe\". Jezeli chcesz, mogę podać ci kilka przepisów. Oczyszczaj i nawilżaj. Nie stosuj peelingów.Zacznij zdrowo się odżywiac, przyjmowac witaminy. Rano i wieczorem myj twarz żelem, nie pudruj sie, zadnych fluidow, najwyzej korektor, jezeli tak ci potrzebny. Niestety, z tego co wiem, ciężko jest pozbyć się tłuszczyku w ramionach. Są jakieś ćwiczenia, ale nie wiem, czy skuteczne. Polecam ci dobrą dietę (na forum \"diety\" są calkiem niezle, w googlach tez mozna znaleźć).Ujędrniaj skórę (stosuj peeling kawowy, naprzemienne prysznice, balsam). Punktowo na noc na krostki polecam np. Acnefan, rano juz są wysuszone, nie wygladaja tak zle. Idź do kosmetyczki- moze doradzi ci jakies zabiegi. Pozdrawiam. I powodzenia życzę.

Gość ++++++++
Ja tez chcialabym co nieco poprawic, ostatnio troche przytylam i mam cellulit nie tylko na udach ale i jakby pod pachami, dokladnie pod boczkiem od biustonosza nie mam pojecia jak sie tego pozbyc?