Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdziaa22

miłość do dwóch osób

Polecane posty

Gość magdziaa22

Można kochac dwóch chłopaków jednocześnie, zawsze mi się to wydawało nie realne ale ostatnio się przekonałam że jednak tak można. Mam chłopaka od roku układa nam się dobrze wszystko jest super, wydawało mi się że zawsze z nim będę. Ale będąc u swojej koleżnki poznałam jej brata, wystarczyło że popatrzyliśmy sobie w oczy to już wiedziałam że coś się dzieje, zaczeliśmy rozmawiać i tak przegadaliśmy całą noc, po dwóch dniach od tego spotkania znów się z nim zobaczyłam, przyszedł po mnie po pracy, spędziłam z nim kolejny piękny wieczór. Wiem że kocham swojego chłopaka ale wydaje mi się że coś głębokiego czuje do brata mojej koleżanki i napewno nie jest to tylko chwilowe bo nigdy tak nie miałam. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Czy to jest możliwe że moge kochać ich obu?

Gość chopakxx
czesc....nie jest to mozliwe....mysle ze za wczesnie na jakies osady ze to miłość..to moze byc poprostu chemia......choć sam pokochałem kobiete od pierwszego wejzenia...i wiem co czujesz

Gość magdziaa22
Tylko że ja nigdy nie wierzyłam w miłość od pierwszego wejrzenia i nie wiem czy to to ale wiem że myślę o nim cały czas i boję się tego uczucia

Gość chopakxx
prawdziwa miłość jest jedna w życiu....taka naprawde prawdziwa......te pozostałe to tylko miłe wrazenie które może sie ulotnić.......a po drugie.....jakby z Twoim chłopakiem łączyła cie prawdziwa miłość ta jednyna to wierz mi ze nie zainteresowałabyś sie innym facetem......bardziej pomysl co jest nie tak miedzy wami skoro zaczełas sie interesowac innym......bo nie wierze ze jest ok w kazdej dziedzinie......inaczej nie pojawiłby sie drugi........sam przezyłem cos podobnego....przezyłem wiele miłości ....tak zwanych miłości.....ale teraz jestem pewien ze to jest ta jedyna prawdziwa.......ale to wszystko trzeba przezyc na własnej skórze.....

Gość jesteś z nią
?????

Gość chopakxx
no nic zycze powodzenia.......do wszystkiego trzeba dojrzec....najgorzsze jest to ze wszystko to trzeba samemu przejsc zeby wiedziec czego sie tak naprawde oczekuje od zycia i czego sie chce.......wiem co czujesz.....to uczucie piekne...ale z drugiej strony dreczace i drążące umysł.......jeszcze raz powodzenia......

Gość magdziaa22
Ale mi sie ukłąda dobrze z moim chłopakiem, są problemy i kłótnie jak w każdym związku, ale widocznie coś mi w nim nie pasuje skoro się innym zainteresowałam. Czemu to wszystko jest tak skomplikowane?

chopakxx, ja mam wręcz odwrotne doświadczenia:) Tzn. miałam tylko jednego chłopaka, właśnie dlatego, ze go kochałam. I to naprawdę, nadal go kocham. No i jak mnie zostawił, to mi się wydawało, że juz nic gorszego mnie nie spotka i że to koniec świata. Ale tak nie jest. Nadal go kocham. Ale wiem, ze można tez na pewno kochać kogoś innego. Inaczej, bo każdy jest inny, ale tez naprawdę. No gdyby mnie nie zostawił, to nigdy bym nie zwróciła uwagi na kogoś innego. Ale tak tez bywa.