Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skopiowałam

ANTYKONCEPCJA to ABORCJA pod INNA NAZWĄ...

Polecane posty

Gość skopiowałam

Temat: ANTYKONCEPCJA to ABORCJA pod INNA NAZWĄ... 1 2 3 4 Strony tematu: [02.03] 00:21 ANTY antykoncepcji ...nie chce się wieżyć a jednak taka jest prawda. Ponieważ większość środkuw antykoncepcyjnych działa wczesno-poronnie czyli zabija zapłodnioną już kom. jajową czyli zygote a więc istotę to znaczy człowieka-bezbronnego, który nie może nawet uciekać nie mówiąc już o prubie obrony. Czy to nie jest normalna zbrodnia jeśli wogule można tu muwić o normalności jest to zbrodnia bez skrupuł. A jesli nawet kobieta zażywa środki które poprostu powodują iż niedochodzi do owulacji wtedy nie dochodzi do zabijania ale czy warto niszczyć swoje zdrowie co może doprowadzić nawet do znacznego rozbicia hormonalnego kobiety a co za tym idzie całkowicie stracić płodność to nie jest tylko teoria to 45% kobiet które niestety tak skonczyły biorąc środki powstrzymujące owulacje. Jest jeszcze prezerwatywa no ale co za przyjemność wyjść na ciepły desz w pelerynie kiedy tak chce się poczuć krople czy to nie przekonuje do 5 dniowej absencji lub co najwyżej 5 dniowego stosowania prezerwatywy a potem ...wolność tomku w swoim domku.... skopiowłam pierwszego posta. to nie ja zakładałam ten temat ale bardzo mi się podoba. moja siostra studiuje medycynę i ona też uważa że tabletki antykoncepcyjne bardzo źle wpływają na kobiecy organizm.

sorry ale co za niedouczony cwel to napisał? \"większość środków antykoncepcyjnych działa wczesnoporonnie\" buahahaha jak prezerwatywa może działać wczesnoporonnie? :D:D:D albo tabletka, która uniemożliwia cykl i jajeczkowanie, skoro nie ma jajeczka to jak to może być aborcja? :D kurwa ludzie myślcie trochę :D

Gość skopiowałam
dlaczego mi nie wierzysz? ginekolog nie chce mówić prawdy bo firmy produkujące tabletki sponsorują

dziewczyno.. włącz z łaski swojej mózg to porozmawiamy na poziomie... jak prezerwatywa może wywołać poronienie? a co do tabletek... wszystko ma swoje plusy i minusy..nawet zażywanie witaminy C... ps. że już nie wspomnę o ortografii, bo cholera no w przedszkolu bardziej poprawnie pisałam..

Gość skopiowałam
TO NIE JA PISAłAM !!!!!!!!!!!!!!!!! mówiłam przecież że skopiowałam z forum o antyk. płod. .... a kto napisał że prezerwatywa może wywołać poronienie? że niektóre tabletki mogą, a raczej większość.

jakim cudem tabletki mogą dzialac wczesnoporonnnie, skoro one tylko powodują ze nie ma owulacji. Nie można poronić w tym ukladzie, bo nawet zaplodnienia nie było! :D Ale glupoty, aż sie przykro robi :D

Gość skopiowałam
zreszta to wy jesteście ciemne masy skoro tak myślicie że nie ma to żadnych skutków ubocznych.

Gość skopiowałam
poszukaj dobrze i poczytaj w internecie. zresztą zaraz ci sama znajdę i wkleję link.

Czy ja wiem weźcie pod uwage,ze jezeli nie zapladnia sie komorki co miesiąc one również umierają , antykoncepcja to nie srodki wczesnoporonne , tabletki , plastry to hormony , ktore stymulują owulacje a nie zabijają płód

Boże widzisz a nie grzmisz... jak przy tabletkach komórka może umierać skoro ona w ogóle nie powstaje?

Gość skopiowałam
trójfazowe tak działają czyli większość która jest dostępna na polskim rynku. są wczesnoporonne. porozmawiaj szczerze z prywatnym ginekologiem to powie ci prawdę. mi powiedział.

Gość perła KT
komórki nie umierają, one po prostu nie dojrzewaja, a jak nie dojrzewaja to nie zostają uwolnione wiec nie ma zapłodnienia oi tym samym poronienia. a tak na marginesie to z jakiej www ty te bzdury skopiowałaś???????

nie, no komórki jajowe są od urodzenia w naszych jajnikach, wiec nie muszą powstawać, ale to, że komorka jajowa obumiera jesli nie jest zaplodniona, to nie jest zadne przestepstwo, tylko biologia :D Od momentu gdy mamy pierwszą miesiączkę - każda miesiączka oznacza że obumarla jedna z naszych komorek jajowych. Czy ktoś insynuuje, że to morderstwo? :D:D

Gość o wielki LOLu
.......... dziewczyno, nie trzeba wierzyc ginekologom, wystarczy poczytac w artykulach NAUKOWYCH jak dzialaja te hormony. A ze te hormony sa rowniez wczesnoporonne - fakt - ale poronien nie ma bo nie dochodzi do zaplodnienia rozumiesz? Jakbys po zajsciu w ciaze od razu zaczela brac zwiekszone dawki tych hormonow to mozesz poronic, ale przy regularnym braniu tabsow nie ma mowy o ronieni, TAM NIE MA ZAPODNIENIA kapisz?

Gość perła KT
no własnie!!!!! nie wiem kto teraz te trójfazowe przepisuje i bierze to stare dawno zapomniane i powodujace duuuuuuuuuzo skutków ubocznych pseudo-tabletki anty, teraz mamy tabl III generacji!!!!!!!!!

Gość Anialisa
O kuźwa! Jasne!..... Antykoncepcja to aborcja, a połykanie spermy to kanibalizm:D:D:D:D Cóż za filozofia z Ciemnogrodu..... :D:D:D:D

Gość w naszym
wspaniałym katolandzie trzeba wykorzystać WSZYSTKIE komórki jajowe!!!!!!!!! nie wiedziałyście o tym???:)

Gość skopiowałam
jesteście głupie i niedouczone. wierzycie ślepo co wam mówią. trochę rozsądku. za kilka lat to zrozumiecie. żegnam. nie dyskutuję z ciemnotą i naiwniakami.

Gość perła KT
taa idz juz z tond do tych mocherów i rydza sie wyspowiadać z tego topiku bo w piekle sie spalisz!!!!!!!!!!

dziewcze.. przejdź się do biblioteki..tam mają takie duuuuuuże regały a na nich duuuuuuuużo książek, poczytaj troszeczkę na ten temat i porozmawiamy bo widzę, że wierzysz moherowej pani ginekolog, stronach w internecie na których się wypowiadają takie nieuki jak i Ty i swojej siostrze, która STUDIUJE medycynę.. a nie jest lekarzem... to różnica... bo student gówno wie o zawodzie który będzie wykonywał..to nie dotyczy tylko medycyny

Gość w naszym
ale z was buraki,przeciez autorka sie nabija z tego tekstu

Gość w naszym
chyba ze burak to ja......

Gość w naszym
no kur.... nie wierzę,że ktoś może być taki pop........!!!!!i wierzyc w Rydzykowe sensacje.....Ide sie utopić :O ale ze mnie burak!