Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjjojjjo

Moja sukienka - opinie

Polecane posty

Gość ojjjojjjo

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/38cf8b3a7319f54b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0537e1a6ae29b29a.html hej dziewczyny bede miala szyta taka sukienke tylko ze bedzie gora zabdowana jak gorset nie jak top z dekoldem i bez tej szarly co o niej myslicie bo moge jesczze sie wycofac z tego projektu ciekawa jestem co myslicie bo przeciez nie zapytam kolezanek bo juz nie bedzie zaskoczenia:(

Gość suknia piekna
ja byl wybrala wersje z topem, nie lubie gorsetow, uwaznm ze sie marcza

Gość ta suknia jest cudowna
przepiekna - ale dokładni ten fason - gorset zniszczy jej urok, a szarfa super pasuje - bardzo mi sie podoba - taka sexy i delikatna. nie rób tylko gorsetu kobieto - teraz gorset to juz taki oklepany . uszyj taka jak na foto. sama bym taka sobie sprawiła ale ja bede miała krótką :)

ja tez uwazam, ze szarfa dodaje uroku! to caly bajer. i tez powstrzymalabym sie przed gorsetem. teraz baaardzo duzo osob wlasnie ma sukienki z gorsetem, a dzieki oryginalnej wersji, ona jest taka...delikatna. taka...ahhh...! naprawde sliczna.

Gość ojjjojjjo
jeju dzieki za opinie wlasnie moze gorset tak tendencyjnie... bo tak modnie mama mowi ze nie wypada taki biust na wierzchu... a moze faktycznie fajnie:)) z tylu jest slicznie wykonczony jak gorset wiec moze tylko zrobie troszke mniejszy dekold:)) buzka ale sie ciesze ze nie tylko mi sie podoba:))

Gość suknia
jejku jejku cuuudowna...... ja bym nic nie zmieniała.. ta ze zdjecia jest przepiekna :D

Gość ok tez jej nie znosiłam
piekna sukienka,a czy dostaniesz taki sam materiał? normalnie suknia typu nic dodać nic ująć idealna

Gość ojjjojjjo
wybralam ta suknie dlatego wlasnie ze jest delikatn i ma tyle uroku w sobie nie podobaja mi sie te wszystkie suknie bombki z wielka iloscia materialu bufami marszczeniami podpinkami kołami wyglada sie jak ciastko albo jak torcik hiszpanski:))ale to tylko moje zdanie wiec przepraszam jak kogos urazilam!!! szukalam w salonach czegos takiego ale moim malym miescie wlasnie jest moda na takie ogromne sukniee grrr dlatego bede miec taka:))

Gość ojjjojjjo
tak dostane poniewaz moja dobra kolezanka pracuje w fajnym salonie i oni maja kontrakt ze swietna firma ktora idalnie odszywa suknie oczywiscie zajmuje sie wszystkim wraz z materialem i koronkami tyle ze szycie u nich kosztuje od 1000- 2500zl ale placi sie za jakosc zreszta kolezanka dlugo pracuje wlasnie w tym salonie i widziala juz bardzo wiele szytuch przez nich rzeczy i wlasnie dlatego moge im zaufac

Gość a mi sie nie podoba ta szarfa
suknia piekna, choc trosze za odwazna jak dla mnie. I szarfa tak ni przypial ni przylatal, przecina i skraca sylwetke.

śliczna jest. Ale z tym topem, jakoś zabudowany gorset mi do tego nie pasuje.. tak to jest piękna! A ile zapłacisz za taką sukienkę ? (szycie + materiał)

Gość ojjjojjjo
plus minus 1500-1700zl