Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydall

Wkurza mnie, że brzydcy ludzie muszą się bardziej starać

Polecane posty

Gość no i tak
a nie już nic. bo to nie ten topik. to tamten drugi.

Gość brzydall
Przystojniakowi to i jedna róża wystarczy, nie musi wręczać całego bukietu. I tak kobieta pomyśli, jaki to z niego kochany romantyk. A o brzydkim pomyśli - sknera.

z doswiadczenia moge powiedziec, ze dawanie 30 róż na pierwszym spotkaniu to fatalny pomysl... bo co dasz na 10? :P oraz - ja do poznawania kobiet podchodze perspektywicznie.... pewnie, ze mozna szarmackimi gestami poderwac praktycznie kazda babke... nawet jesli nie jest nami wcale zainteresowana (co oczywiscie mnie nigdy nie dotyczylo :P:P ;) ) mozna jej posylac codziennie kosz kwiatow, podjechac wynajetym lincolnem town carem i zabrac do knajpy z wynajetym prywatnym skrzypkiem grajacym ckliwe muzyczki przy stoliku... kazda to zbajeruje... przez miesiac bedzie zachwycona... przez drugie bedzie uwazala ze to fajne... przez trzeci nie bedzie jej to przeszkadzac... a czwartego rzuci faceta.... albo jest iskrzy bez szopek albo nie, ale nie ma sensu cyrkow odstawiac...

z doswiadczenia moge powiedziec, ze dawanie 30 róż na pierwszym spotkaniu to fatalny pomysl... bo co dasz na 10? :P oraz - ja do poznawania kobiet podchodze perspektywicznie.... pewnie, ze mozna szarmackimi gestami poderwac praktycznie kazda babke... nawet jesli nie jest nami wcale zainteresowana (co oczywiscie mnie nigdy nie dotyczylo :P:P ;) ) mozna jej posylac codziennie kosz kwiatow, podjechac wynajetym lincolnem town carem i zabrac do knajpy z wynajetym prywatnym skrzypkiem grajacym ckliwe muzyczki przy stoliku... kazda to zbajeruje... przez miesiac bedzie zachwycona... przez drugie bedzie uwazala ze to fajne... przez trzeci nie bedzie jej to przeszkadzac... a czwartego rzuci faceta.... albo jest iskrzy bez szopek albo nie, ale nie ma sensu cyrkow odstawiac...

Skoro tak to trzeba poczekać aż zaiskrzy w obie strony. Tzn nie czekać miesiącami ale po 3 dniach

Gość narrrator
no i zacina się, czyli teoria autora topiku się sprawdza :p

Gość brzydall
Brzydcy ludzie nigdy nie iskrzą na początku.

Gość narrrator
znaczy wszędzie po górę ;)

Gość brzydall
A wierzycie w miłość od pierwszego wejrzenia? Ona zdarza sie tylko ładnym. Gdy czasem dziewczyna zakochuje się w brzydkim, zawsze mówi, że na początku ją nie zainteresował i nie myślała, że razem będą.

Gość no to sobie porównaj
Zakochałam się w bardzo brzydkim od pierwszego wejrzenia, uśmiech miał tak niesamowity,że nie widziałam niedostatków urody. Kupił mnie tym uśmiechem natychmiast. To,że nie wyszło to już inna para kaloszy . Jego oczy, kiedy się uśmiechał do dziś mi się snią.

Gość brzydall
no to sobie porównaj widocznie brzydki nie był skoro miał piękne oczy i ładny uśmiech

a ja uważam że sedno nie leży w urodzie.... jeśli sami czujemy sie atrakcyjni i pewni siebie to inni też nas tak odbierają.

Gość kop.
Brzydalu, może Ty nawet nie jesteś taki brzydki, ale marudny to na pewno :p;)

Gość no to sobie porównaj
Nie miał pięknych oczu! Brzydkie, wyblakłe bladoniebieskie! No i co z tego, jak się uśmiechał, to mu się takie ciepłe robiły. A ciepły, sympatyczny uśmiech to każdy może mieć - bo to płynie nie z urody tylko z wnętrza. Nie opowiadaj mi tu bajek.

Gość brzydall
no to sobie porównaj ale i tak razem nie jesteście, widocznie słabo sie starał - a wiadomo, brzydal musi starać siecały czas :P kop marudze sobie na tym topiku, bo gdzieś muszę. Lepiej na forum niż w życiu :P

Gość brzydall
Zauważyłem ,że właśnie te niby inteligentne najbardziej lecą na przystojniaków.

ktoś kiedyś powiedział, że \"mężczyźni zakochują sie patrząc na kobiety, kobiety słuchając mężczyzn ...\" - nie twierdzę, że wygląd nie jest ważny, wręcz przeciwnie, ale coś w tym jednak jest. Myslę, że jednak kobiety są bardziej oceniane pod tym wzgledem. W typowym brzydalu chyba sie nigdy nie kochałam, ale w przeciętniakau owszem, bo miał to coś ...

Gość kop.
to dziwne, bo ja jestem barrrrdzo inteligentna ;) ale raczej się nie spotkamy, bo nie chodzę po barach :D wolę siedzieć w domu i czytać książki ;)

\"Na szczęście ten, kto nie ma szczęścia w miłości, ma je w innych sferach życia\" - tak, na przykład w kartach ;)

Gość brzydall
Justynaaa - niestety, brzydka kobieta również nie ma łatwo. Tak to już jest. I ona również musi siebardziej staraćniżta ładna. Kop - a kto mówi, że ja po barach chodze? A to, że nie spotkamy sięto wiem , bo niby jak skoro siedzimy w swoich domach i czytamy książki?