Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydall

Wkurza mnie, że brzydcy ludzie muszą się bardziej starać

Polecane posty

Gość reklama topiku
tylko dla ladnych !!!! SRAWDZCIE KTO JEST NA MOJEJ SEKRETNEJ LISCIE GOSCI, KTORZY MAJA ZA ZADANIE ZROBIC Z TOPIKU ISTNY HIT MOZE JEST TAM KTOS Z WAS????? czy znacie juz ten swietny topik? w krotkim czasie bedzie hitem zapraszam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3563296

Gość kop.
aaaaa, więc to ja pisałam na pierwszej stronie o barze, przepraszam Cię najmocniej :p:D

Gość brzydall
Napisałem fajnie by było, to tylko takie moje niewinne marzenia :P Tak naprawde to nie chodze po barach, a na dyskotece byłem raz w życiu jeszcze w liceum.

Gość kop.
Brzydalu, ja chcę już iść spać, nie zagaduj mnie ;)

Gość brzydall
To idź spać. A ja sobie jeszcze książke poczytam ;)

brzydall ---> to nie dobrze, że bar to dla Ciebie taka abstrakcja, i że na dyskotece byłeś tylko raz - wszystko jest dla ludzi. Mnie tam się podobają faceci, którym się zdarzy fajną książę przecztać, ale i do baru z kuplami wyskoczyć ...

Gość brzydall
klaudka 27 wiem, wiem, nie upijam się po barach, więc przegrałem życie :P

brzydall ---> ze skrajności w skrajność. A nie ma nic gorszego, niż właśnie popadać w skrajności - człowiek wtedy dziwaczeje. Jak facet wyskoczy od czasu do czasu do baru, jeszcze nie znaczy, że jest pijusem, jak weźmie do ręki książkę, nie znaczy, że jest nudziarzem, jak poflirtuje z kumpelą - nie znaczy, że męską kurvą ... itd. można by pisać i pisać

Gość kop.
w takim razie Dobranoc Panu ! :p i Dobranoc Wszystkim :) solidaryzujcie się i Justysia też do pościeli !

Mi tam seks nie jest jakoś potrzebny skoro żyję. Dyskoteki są głośne i można tylko ogłuchnąć. To już lepiej iść do baru jak ktoś ma aż takie ciśnienie żeby kogoś poznawać

Justynko- miła z Ciebie dziewczynka, że pocieszasz tutaj ludzi... Ale akurat wygląd nie jest problemem, ktory spędza Ci sen z powiek... o czym doskonale wiesz, kokietko :P

Na szczęście nie wszyskie dziewczyny lecą na wygląd. Ja nie cierpię facetów jak z obrazka bo przeważnie mają wygórowane mniemanie o sobie. Nigdy nie zwracam uwagi na wygląd. Dla mnie najważniejsze jest kto coś ma w głowie a interesują mnie przeważnie faceci przeciętni z wyglądu. Na szczęście nie każdy ma taki sam gust i jak to mówią każda potwora znajdzie swego amatora....

\"Po co te prześmiewki na temat wyglądu ?\" bo nie kady siedzi tu zdolowany, wylewajac wiadra żółci i zgorzknienia...

przy giga kompleksach, kazdy teks przyjmuje sie jako ironie, wysmiewanie itp... ale przewrazliwienie to Twoj problem, a nie innych... Obruszasz sie o jeden text i to niewinny? Troche dystansu... O mnie tu juz z 15 całych tematow bylo, z 10000 bluzgow i glupich textow.... a mnie to lata kalafiorem i mam ubaw z tego jeszcze... wyluzuj sie czlowieku

Autor napewno lubi jak się z niego szydzi więc zapewne jest bardzo wesoły kiedy się niego naśmiewają. \"Zgadzam się, nam - brzydkim - nawet piękne wnętrze nie pomoże. Będziemy sami jak te psy az do usranej śmierci.\" \"Na szczęście ten, kto nie ma szczęścia w miłości, ma je w innych sferach życia. Brzydki facet ma i tak lepiej od brzydkiej kobiety, bo kobiety przecież lecą na kasę, a faceci - na urodę panieniek.\" \"Brzydalu, mnie akurat nie musisz tego mówić. Ale po co nam partner? Spełniajmy się zawodowo i hobbystycznie, czy to nie wystarczy? Najważniejsze, by sprawić sobie ładne dzieciaczki - aby one miały w życiu łatwiej niż my.\" \"Śnijmy o miłości, bo tylko to nam zostaje. Ech, a wszystko przez ten wygląd.\"

Napewno Ciebie też ktoś zechce. Musisz tylko poszukać wśród tych mniej wybrednych

W dzieciństwie też się śmiałaś z brzydkich ? Ja sobie przypominam różne sytuacje i to nie jest miłe

Z Ciebie się śmiali ? Dziwne. Mi to tak weszło w pamięć że jak tylko słyszę śmiech to chcę lać bo wydaje mi się że to ze mnie.

Gość upupup
podnoszę temat dla porannej zmiany na kafe