Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczka po pekińsku

do facetówco sobie wyobrażacie w trakcie masturbacji?

Polecane posty

Gość ja sobie mysle
ze w czasie klasowki z matmy matematyczka spuszcza z siebie wierzchnie fatalaszki a pod spodem zajebista bielizna w kolorze ciemno zielonym (jedwabisty matt) i ponczoszki :)

Fajnie by było jakby partnerka w łóżku mogła być tą o której marzy właaśnie facet. Czarna, skośnooka, blondynka. Taka transformers.Tylko jakby kobiety też transformers robiły? To przez całe życie byłbym wielki, długi i gruby penis.

Gość kaczka po pekińsku
z tym transformersem to dobry pomysł i myślę, że mógłbyś spróbować z obecną partnerką- efekt transformersa można na pewno osiągnąć dzięki charakteryzacji-marzy ci się Murzynka, to smarujesz partnerkę pasta do butów, farbujesz włosy na czarno i tapirujesz itp. Dziewczyny mogą zrobić to samo z facetem(pamiętacie Murzyna z Alternatywy 4- superefekt :) ) Z czasem z pewnością można dojść do takiej wprawy w charakteryzacji partnera, że bez trudu przemieni się go w dowolnego aktora/kę, zwierzę , roślinę, danie kuchni śródziemnomorskiej itd

Gość kaczka po pekińsku
Odpowiadm na pytania i sugestie: 1 oczywiście, że jadę pod Wasze posty- właśnie po to załoiżyłam, ten temat :) 2 Zgadz się- jestem ładna i powabna, to fakt 3 Wyglądam na 18 lat

Gość Marekk..
Zdecydowanie myślę o znajomych dziewczynach: kumpele, dziewczyny kolegów.I jakoś nigdy o swojej dziewczynie. Ją już mam ;)

Gość on29gliwice
Ja marze wtedy o mojej sąsiadce z naprzeciwka i nie mam pojęcia dlaczego !!!!

Gość bja też w sumie
nie myślę wtedy o swoim tylko o innym facecie ale to tylko dlatego że tamten mnie bardziej kreci

Gość kaczka po pekińsku
temat dogorywa, Może wpisujcie aktorów i aktorki, z którymi uprawialiscie seks w wyobraźni, może to coś pomoże

Gość nazista

o adolfie hitlerze