Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdroska

zazdrość o byłą faceta - tez tak macie?

Polecane posty

Gość ja tez tak mam .......
ja mam podobny problem... nie potrafie przestac porownywac sie do ex mojego chlopaka... przy niej wygladam i czuje sie jak nikt. ta dziewczyna jest wysoka, szczupla, ładna, ma tytul naukowy doktora, swietnie zarabia, ma wlasne mieszkanie... ja nigdy jej nie dorownam :( dodatkowo doluje mnie fakt, iż moj chlopak rozstal sie z nia, bo ją zdradził, a ona mu nie przebaczyla tylko pokazala drzwi... wiem to od znajomych... boje sie, że mnie tez kiedys zdradzi... podobno ma klopot z wiernoscią :(

Gość marta_23
Noooooo najważniejsze wierzyć w siebie i że jest się kochanym:)

Gość zazdroska
ja tez tak mam - a moze znajdz jakies swoje pozytywy. napisz co masz ty, czego ona nie ma. ja od dzisiaj zaczynam tak robic marta - dzieki:)

Gość ja tez tak mam .......
hmmmm ona podobno nie potrafi gotowac, a ja gotuje swietnie :)

Gość marta_23
Każdy ma swoje dobre i złe strony. Nie ma się co porównywać, bo każda z nas jest inna.

Gość marta_23
Jedna może byc piękna, zgrabna a głupia jak but, wykształcenie też o niczym nie świadczy :)

Gość zazdroska
hm - moje zalety? dobre wyksztalcenie, dobre gotowanie, uroda - podobno ok, chociaz sama sie sobie nie podobam, tzw.poukladane w glowie (chociaz niezawsze;) ), wiernosc, hm co jeszcze...

Gość zazdroska
ja tez tak mam - wymieniaj swoje:)

Gość hej dziewczynki a ja
jestem po drugiej stronie i ta kobieta, która jest o mnie zazdrosna jest dopiero śmieszna:D. Spotykałam się z pewnym gościem przez 5 miesięcy, ale nie byliśmy w sobie zakochani:) Daleko nam było do tego:) Nawet o sobie jakoś poważnie nie myśleliśmy, a przynajmniej ja o nim. W pewnym momencie kogoś poznałam i wiedziałam, ze to jest właśnie ten, z którym chcę być. Przyszedł więc czas na rozstanie. Rozstanie było bardzo na poziomie. Nic szczególnego nas nie łączyło więc rozstaliśmy się jak kumple:) Po jakimś czasie on poznał kogoś i zaczęli się spotykać. Teraz są ze sobą ponad 2 lata a ja niedawno się dowiedziałam, że laseczka jest o mnie zazdrosna i wygaduje na mój temat jakieś głupoty(widziałyśmy się 2 razy w życiu z pewnej odległości i nawet nie zamieniłyśmy słowa). Co jest najśmieszniejsze, ja z tym chłopakiem nawet nie utrzymywałam żadnych kontaktów po rozstaniu:) Nie wiem więc o co jej chodzi:)

Gość marta_23
No to naprawdę śmieszna sytuacja, a może on opowiada jej coś o Tobie i dlatego jest zazdrosna??

Gość marta_23
Ja też tak mam wymieniaj swoje zaletki no proszę :D

Gość elle24
Wcale sobie nie poradziłam,tylko poszłam obejrzeć "życie na fali";-) I faktycznie pisałam w innym wątku że jestem sama, bo mój facet tak mnie olewa,że się czuję jakbym była sama,tzn kocham go bardzo ,ale widze,że to bez przyszłości skoro czuje że wróci do swojej ex.

Gość zazdroska
wlasnie, moze twoj eks opowiada jakies niestworzone histroie na twoj temat, ktore cie stawiaja w zlym swietle.

Gość elle24
O teraz was czytam i widzę jakieś porównania,wady i zalety...Ja nie znam tamtej osobiście więc ciężko mi widzieć jakieś jej wady,często idealizujemy takie osoby których nie znamy.

nie mam zielonego pojęcia, może faktycznie coś jej mówi:o Jak wychodzi z nią i naszymi znajomymi na miasto to dla niej jestem głównym tematem rozmów:o tylko chyba dziewczynka nie wie, że wśród tych osób są taki z którymi bardzo dobrze żyję i dlatego wiem wszystko co o mnie mówi:)

Gość zazdroska
albo dziewczyna nie ma klasy. ja zle nie mowie o jego eks, bo wiem, ze to nieeleganckie. no czasem obiektywnie;) jak oczywiste jest, ze zle cos zrobila. ale raczej nic do dziewczyny nie mam, zeby nie wyjsc na zazdrosnice

Gość czekoladka 23456
uczucie zazdrosci jest chyba najgorszym jakie moze byc ;/ i to wlasnie dla osoby, ktora jest zazdrosna , sama do tej pory meczylam sie z tymi ciaglymi podejrzeniami, nie dotyczylo to konkretnej osoby bo moj chlopak nie mial nikogo na powaznie przede mna ,a te z ktorymi byl nie powoduja u mnie zazdrosci :P mnie po prostu wkurzaly jakies tam panny ze szkoly, ktore sie spojrzaly na niego dwyznacznie,czy powiedzialy czesc w jakis szczegolnie mily sposob ( przynajmniej ja tak uwazalam) nie znaczy ze bylam niedowartosciowana itp, chlopak tez nigdy nie dal mi konkretnych powodow do zazdrosci. ogolnie to mi przeszlo z czasem, a przynajmniej znacznie sie zmniejszylo i teraz juz nie zadreczam sie ,ze moze jakas ma na niego oko, albo ze on cos kreci na boku bo wiem ze to niemozliwe z jego strony :) takze mysle ze kazdego dopada taki okres wzmozonej zazdrosci i moze to z czasem minie, jesli nie mialo sie ku temu podstaw ;)

myślę, ze gdyby coś opowiadał to raczej w pozytywach. Ta dziewczyna chyba też ma jakieś kompleksy. opowiada, że jestem brzydka i co on we mnie widział itd.(też mam kilka kg mniej od niej), a o sobie opowiada, ze gdziekolwiek nie wyjdzie to wszędzie sznur facetów się za nią ogląda i wszyscy ją podrywają:D

Gość marta_23
Ty zazdroska nie powinnaś sobie głowy zawracać przynajmniej moim zdaniem. FACET CIĘ KOCHA laska :)

Gość marta_23
A myślicie że ja nie miałam problemów z zazdrością, też miałam i czekoladka ma rcję, że w końcu dopada każdą z nas

Gość zazdroska
najwidoczniej ma nieprawidlowy obraz wlasnej osoby:) albo odwrotnie - zanizony i probuje to nadrobic w tak niski sposob.

oczywiście, ze dopada:) Ale nie wszystkich dopada chorobliwa zazdrość:)

Gość marta_23
hej dziewczynki a ja- ona będzie tak opowiadać, żeby zniechęcić go do Ciebie, żeby tak przyopadkiem.........Ale dobrze jest mieć ludzi, którzy powiedzą co opowiada

Gość elle24
Ja mam tą chorobliwą zazdrość , ta pani to już moja obsesja.

Gość zazdroska
wiem, matra, ze mnie kocha:) ale ja zawsze mialam maly problem z porownywaniem na swoja niekorzysc:) nawet jak zaczynam rozmawiac o niej, to on wkurza sie i ja ucina:)

nie wiem, ale moze jest to też kwestia wieku, ja jestem 2 lata starsza od niego a ona 3 lata od niego młodsza:)

Gość marta_23
No nie wszystkich chorobliwa zazdrość, ale znam taki przyapdek, że taka chorobliwa zazdrość skończyła sie rozpadem zwiążku który trwał 9 lat

Gość zazdroska
rozmowe oczywiscie ucina:)

a niech sobie mówi, jeśli ma jej to przynieść ulgę:)

Gość marta_23
Pewnie, że tak :D