Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdroska

zazdrość o byłą faceta - tez tak macie?

Polecane posty

Gość elle24
Hm to że ci przykro to rozumiem,ale może wtedy on nie mial kasy, albo towarzystwo miało inne plany?Pamiętaj,że my jesteśmy kobietami i nam naprawde niewiele trzeba żeby było nam przykro;-)

Gość wielka zazdrosnica
O nie... jak ja znam to uczucie doskonale... Mam obsesje ;( Ale walcze :) Pozdrawiam was serdecznie. PRZECIEZ WIECIE, ZE JESTESMY LEPSZE :D

Gość marta_23
Tylko zastanawia mnie dlaczego wciąż niektórym brakuje chociażby towarzystwa EKS i chcą się dalej widywać? Co jedna im nie starcza?

Gość wielka zazdrosnica
ja np. nie wiem czy sie z nia widuje. Moze lepiej nie wiedziec? Czasem jak mnie nachodza złe mysli to wiecie jak je odwracam?Mysle sobie:" Przeciez ja takze mam kontakt z moim byłym, z którym byłam 4 lata, i nic złego nie robie." Jakos wtedy łatwiej mi przejsc nad tym do porzadku.

Gość marta_23
Obecna dziewczyna mojego faceta też raczej nie wie, że się spotykamy. On twierdzi, że ona wie o naszych spotkaniach, ale mnie się wierzyć nie chce, że by mu pozwoliła po tym jak byliśmy parą 5 lat. Nie wiem czy w ten sposób jest fair wobec niej.

Gość wielka zazdrosnica
Dlaczego miałaby nie pozwolic? Bez przesady!!! Jesli był z nia szczery, ona wie ze on ja kocha to nie widze problemu. Pewnie zadowolona z tego nie jest ale jak jest dojrzała to rozumie i nie robi wielkiego halo z tego. Ja gdyby mi mój powiedział, ze sie ma zamiar spotkac , nie zabroniłabym. Przykro to przykro, jakas zazdrosc itd. Ale sam fakt ze nie ukrywa to juz cos :)

Gość elle24
Marta nie wiem czemu.Ja ze swoimi byłymi się nie przyjaźnie.Nie byłam z nikim bardzo dlugo,mój najdłuższy związek trwał 2 lata,ale wiem że jak jest mi bardzo źle czy jak potrzebuje pomocy to moge zadzwonić i ex przyjedzie i pomoże.Wiem też jakie to grzeszne stworzonka i że tylko dzięki mnie do niczego nie dochodzi.

Gość marta_23
Ja znam tą dziewczynę trochę, chciałabym żeby było ok, nie chcę się broń Boże wpieprzać w ich związek, ale czuję, że jej nie powiedział, chociaż ostatnio spotkaliśmy się wszyscy w pubie to o mały włos i by jej oczy wyszły. Nie rozumiem też takiego zachowania. Było co było i się skończyło. Zgadzam się z Tobą, że powinna zrozumieć to i pozwolić od czasu do czasu się spotkać.

Gość marta_23
Ja sądzę elle24, że ona ma podobny problem jak Wy tutaj- ona poporstu się obawia. Jego mama powiedziała kiedyś jej, że ma się nie angażować w związek, bo my byliśmy bardzo długoo ze sobą i możemy wrócić do siebie i dlatego chyba tak jest.

Gość elle24
No na pewno się obawia,jeszcze po tym tekscie od mamy.Naprawde trudno być z facetem, który tyle czasu był z inna kobietą.Ja mam do zaakceptowania całe 12 lat-połowe swojego zycia:-)

Gość marta_23
Dziewczynki idę troszkę ogarnąć mieszkanko :) Wpadnę może wieczorem :) Pozdrawiam i 3 majcie się :)

Gość zazdroska
witam dziewczyny, widze, ze temat sie rozkrecil:) niedawno rozmawialam ze swoim, taka zwykla rozmowa, ale ile w niej milosci bylo od niego:) macie racje, ze nie powinnam przypominac osoby bylej mojemu, bo i po co. wiem jednak,ze za nic do niej nie wroci. z reszta zerwal z nia ze swojej inicjatywy, bo mu zrobila swinstwo. dzieki wam troche sie uspokoilam, troche wyluzowalam. zaczyna do mnie docierac, ze nie jestem taka najgorsza:)

Gość marta_23
No proszę widzę, że troszkę lepiej się czujesz:) Gratuluję nareszcie pozytywnego myślenia :)

Gość zazdroska
marta, a ty nadal jestes sama?:( musi byc ci cholernie ciezko tak nagle stracic kogos bliskiego:(

Gość marta_23
Jestem sama, ale wiesz co ja tego sama chcę. Chcę odpocząć. Teraz będzie 4 miechy jak nie jesteśmy ze sobą. Za to korzystam teraz z życia!! Choć nie powiem czasem jest ciężko:(

Gość aalliah
czesc dziewczyny ja tez niestety nie moge sobie poradzic z ta chora zazdroscia wobiec byłej mojego mezczyzny...On nie mówi o niej w ogóle, ale ona niestety daj znac o sobie, pisze maile a przeciez kiedy onie byli jeszcze parą to ona w ogóle nie miała czasu dla niego....Teraz jak sie zorientowała ze on jest ze mną, pisze maile, prosi o spotkanie.. Nie znam jej nawet osobiscie, a tak juz jej nie lubie...Mój mezczyzna zapewnia mnie ze nigdy do niej nie wróci, ze to juz jest nieaktualne, ale czemu ona nadal wpycha sie buciorami pomiedzy związek..nie rozumiem tegoNajgorsze jest to ze maja wspólnych znajomych i pewnie jakis kontakt bedzie miedzy nimi, ale niech ona do cholerki sobie uzmysłowi ze nie ma u niego zadnych szans, czasem nie wiem co mam myslec..ja jej po prostu nienawidze...

Gość marta_23
Ja mam też problem taki, że z moim byłym mamy wspólnych znajomych i sie niestety spotykamy. Jednakw przeciwieństwie do byłej od Twojego faceta nie piszę do mojego ex, nie dzwonię, to on zawsze pierwzy dzwoni i prosi o spotkanie czy rozmowę.

Gość zazdroska
ja wiem tylko o jednym razie, kiedy ona sie skontaltowala, ale moj ja pogonil:) ciekawe czy byly jeszcze inne razy, o ktorych nie wiem... aliah , a jak twoj facet reaguje na te proby kontaktu?

Gość zazdroska
marta, skoro twoj ex sam prosi sie o kontaky z toba, to moze jest cos na rzeczy?

Gość marta_23
Ja wiem, że ma słabość do mnie, powiedział, że zawsze będę mu się podobała. Ale ja chyba nie chcę już z nim być, nawet jeżeli kiedyś takby miało być. Nie mówię ani tak ani nie. Wiem jedno chyba dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi :)

Gość zazdroska
"chyba" a ja wiem jedno - zeby nie byc pewnym do konca niczego...

Gość marta_23
Dlatego nie mówię ani tak ani nie :)

Gość elle24
Marta a czemu wy się rozstaliście?Ja to się czuje jakby oni wcale się nie rozstali tylko zrobili sobie przerwe:-(

Gość goralka
czesc dziewczyny.mam takiego dola ze nie potrafie znalezc sobie miejsca. czekam teraz na swojego faceta i wszystko mu powiem. panicznie sie tego boje ale dluzej juz nie moge. dzis dla mnie sadny dzien

Gość elle24
Jak to cię pocieszy to u mnie każda randka jest tą sądną randką i jakoś wcale nie umiem się uwolnić od tego uczucia:-)

Gość marta_23
Rozstaliśmy się bo się wiecznie między nami pieprzyło, wieczne kłotnie itp.

Gość marta_23
Góralka a co zamierzasz skończyć z Twoim facetem?

Gość marta_23
Oczywiście tylko dlatego, że jesteś panicznie zazdrosna o ex Twojego faceta?

Gość aalliah
mój facet ma "takie dobre serce" ze nie powie " jej "odwal sie dziewczyno" tylko pisze ze nie spotka sie z nią, ze układa sobie zycie ze mną. Kurcze dziewczyny, dlaczego ex nie mogą sobie ułozyc zycia tylko pchają sie tam gdzie nie trzeba..kiedy widzą ze ich byli faceci chcą sobie ułozyc zycie bez nich...Zastanawiam sie jak mozna kogos nie znac i tak jej nie niawidziec....pozostaje mi tylko ufac i wierzyc w słowa mojego faceta, wiem ze jest w stosunku do mnie szczery, powiedział mi o wszystkich jej próbach kontaktu z nim...Na początku tez porównywałam sie do niej, bo jest mądra, ładna itd..ale teraz powiedziałam dosc.. jestem sobą i taką mój facet chce mnie widziec...staram sie myslec inaczej- w koncu on jest ze mną, wybrał mnie i ze mną wiaze przyszłosc a nie z nia

Gość goralka
nie wiem czy tu juz pisalam, ale mam problem z moim facetem.odkrylam ze zdradza mnie ze swoja ex. wiem o tym od pewnego czasu ale balam sie przyznac skad. dzis postanowilam niczego nie owijac w bawelne, co ma byc to bedzie. mnie nie odpowiada uklad w trojkacie.tysiace razy zapewnial mnie o milosci do mnie i tylko do mnie, ale od niedawna zaczal wysylac malo przyzwoite eski do swojej ex i na pewno sie z nia spotyka. mnie zapewnia ze ex dla niego nie istnieje