Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emeryka84

Jeden mężczyzna i drugi - co robić???

Polecane posty

Potrzebuję poznać punkt widzenia innych na te sprawę, samej jest mi trudno dokonać oceny...:( Postaram się krótko... Z moim facetem (starszym) jestem juz prawie dwa lata. Generalnie nie ma jakichś wiekszych zmian w ńaszym związku poza Jego podejściem do sprawy kariery i pracy, a tym samym do mnie... jego priorytety, jego życie to własnie: kariera, praca, pomysły itd, kiedy mówi o starchu przed utrata czegoś, to zawsze boi sie właśnie o te rzeczy... Kiedy pytam czy ja do Jego życia nie należe, i kiedy sie pytam, czy nie boi sie , o to, że może i mnie stracić, mówi, że od początku wie, że jest na straconej pozycji, przez swoje podejście do wszytskiego, itd. Wie, i godzi sie z tym?? nawet kiedy mówię, że nie jest dobrze, teraz kiedy od długiego czasu go proszę, żeby cos zrobił... Mial pracowac w lipcu tylko, neistety wsyztsko przedłużyło sie i na sierpień(prawdopodobnie dlatego, że sie planowałam przeprowadzic do tego miasta w którym pracuje ), teraz będzie tam cały wrzesień, bo mówi, ze od października i tak będę z Nim...czy to fer?? to niby tylko miesiąc, ale może wydarzyc sie sporo, a Jego to nie interesuje..bo ja cos zrobię, bo ja sie przeprowadzę, bo ja się staram, a ON??:| hmm... pojechalismy w sierpniu na tygodniowe wakacje - razem (tak mi się wydawało)..jednak On załatwiał nawet tam swoje interesy, a ja bawiłam sie z poznanymi ludźmi, poznawałam ich multum, az w końcu poznałam jednego chłopaka, zktórym spędzałam coraz więcej czasu , specjalnie sie z tym nie kryjąc...nawet mój facet nas widział na plaży czy na koncertach, ale to tyle, zero reakcji (fakt, że nic nie robilismy, ale kurcze - nie rozumiem):( z tym chłopakiem dalej utrzymujemy kontakt, właściwie coś poczulismy i chcemy się spotkac, wysylam już pewne sygna ły do mojego faceta, ale On albo jest zbyt pewny siebie, albo zbyt zajety soba, żeby mnie wysłuchać....nie wiem co robić...a o tym chłopaku nie mogę przestac myśleć...

Czy naprawde nikt nie jest w stanie podpowiedziec mi co robić...?? walczyc o związek?? o który walczę juz od dawna? czy może spróbowac z kimś nowym??

Gość niech zmieni priorytety
a jak nie..to hmm...nie wiem czy jest sens

Gość postaw sprawę jasno
albo Ty, albo cos innego, praca..itd