Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
CVEL

TE zawody w ciagu najbliższych 20 lat przejmie sztuczna inteligencja...

Polecane posty

10 minut temu, Klaudia Madowna napisał:

😄 Yhym, jeszcze jakieś życzenia amebko? 

‚yhym’ owszem, twoje selfie u nowej talibskiej rodzinki 

14 minut temu, Klaudia Madowna napisał:

Czytaj może tępa strzało ze zrozumieniem, bo nie lubię się powtarzać. Tylko o Wróbelka zapytałem. A trudno nie pamietać twoich postów skoro ciagle tu nadajesz. Trzeba przyznac, że logiką faktycznie ni chuia nie grzeszysz, choć ciągle próbujesz się nią podpierać. 😄😄 

Tak ciagle tu nadaje i jako facet ‚rym cym’ pamietasz takie rzeczy ze wyśmiewałam jakies ciuchy januszy. No totalnie brzmisz teraz jak facet 😀 ja p… ale zenada, kontynuuj!

Edytowano przez libi sztisel

2 minuty temu, libi sztisel napisał:

Pamietasz szatyna a nie kojarzysz wróbelka czy puchacza?🙂 no wyznaj już kim jesteś bo naśle na ciebie psycho Bakiewicza żeby ci naprostował czym jest  buk hummus i włoszczyzna 😀

W amoku przypominasz te trolice Pokahontaz, identycznie trzepnieta,.. Dwa razy pisałem, nie będę trzeci raz się powtarzał. Za twoją nieudolność czytania ze zrozumieniem nie odpowiadam. Jesteś zbyt zaburzona emocjonalnie na normalną dyskusję.

Kocham Krejzi xD

Doladowalem wlasnie 20gb neta za £5 kto popisze ze mna caly wieczor xD

3 minuty temu, Klaudia Madowna napisał:

W amoku przypominasz te trolice Pokahontaz, identycznie trzepnieta,.. Dwa razy pisałem, nie będę trzeci raz się powtarzał. Za twoją nieudolność czytania ze zrozumieniem nie odpowiadam. Jesteś zbyt zaburzona emocjonalnie na normalną dyskusję.

A gdzie ty tu widzisz amok? (Ulubione słówko talibki btw ale to zapewne również przypadek). Co nerwy wchodzą bo zalosny projekt nie wyszedł? Przecież sama jesteś świadoma jak chuyowo ci one ida i na co ci to było? 😃

Byłaś już w kurniku instruować kury która jest prawdziwom Polkom?

Edytowano przez libi sztisel

13 minut temu, libi sztisel napisał:

Tak ciagle tu nadaje i jako facet ‚rym cym’ pamietasz takie rzeczy ze wyśmiewałam jakies ciuchy januszy. No totalnie brzmisz teraz jak facet 😀 ja p… ale zenada, kontynuuj!

Żenadą to jest twoja antylogika i jak sama sobie w niej przyklaskujesz. 😄 Nakurviasz to od kilku lat, zapamiętałem jakiś temat, no i? I co takiego pytam się?  😄 

Dobra klaudia, wez sie odczep od mojej ukochanej krejzi i nie stresuj jej i nie denerwuj, bo jest za piekna, zeby sie denerwowac xD

Brzmisz jak nimfa która udawała swojego obrońcę. Jesteś naprawdę żenująca. Z mojej strony eot

• Haha 1

I slusznie, nie ma co sie denerwowac przez jakies chore psychicznie klaudie xD

Przed chwilą, monsieur1 napisał:

I slusznie, nie ma co sie denerwowac przez jakies chore psychicznie klaudie xD

To pieprz w doopie

W ogóle co za nick 😀 pieprz w doopie na ero. ciekawe czy księdzu po kolędzie i mężowi wyznała jakie ma hobby 😀

2 minuty temu, libi sztisel napisał:

A gdzie ty tu widzisz amok? (Ulubione słówko talibki btw ale to zapewne również przypadek). Co nerwy wchodzą bo zalosny projekt nie wyszedł? Przecież sama jesteś świadoma jak chuyowo ci one ida i na co ci to było? 😃

To są powszechnie używane tu słowa, jeszcze przecinka się dowal. 😄 No dawaj, bo lipedz by już pewnie przecinki prześwietlał 😄 

A ja lubię wkurfiac lewicowe julki i nie tylko tu 😉 

Przed chwilą, Klaudia Madowna napisał:

To są powszechnie używane tu słowa, jeszcze przecinka się dowal. 😄 No dawaj, bo lipedz by już pewnie przecinki prześwietlał 😄 

A ja lubię wkurfiac lewicowe julki i nie tylko tu 😉 

Wszystko jest qrva powszechnie używane tylko jakos ty skumulowal’es’ to w 1 postaci. Co za wariatka i mnie wyzywa od szajb. Przewietrz głowę bo naprawdę gorzej z tobą chyba ze zawsze taka byłaś 

• Haha 1

1 minutę temu, libi sztisel napisał:

Brzmisz jak nimfa która udawała swojego obrońcę. Jesteś naprawdę żenująca. Z mojej strony eot

Kogoś jeszcze Ci przypominam? 😄 😄 Psychiatra pilne.

Kogoś jeszcze Ci przypominam? 😄 😄 Psychiatra pilne.

Tylko pieprz.

w przykładzie o nimfie chodziło mi o motyw baby udającej faceta. Nie udawaj głupiej. I Trust me- nie wychodzi ci.

Przed chwilą, libi sztisel napisał:

Wszystko jest qrva powszechnie używane tylko jakos ty skumulowal’es’ to w 1 postaci. Co za wariatka i mnie wyzywa od szajb. Przewietrz głowę bo naprawdę gorzej z tobą chyba ze zawsze taka byłaś 

😄 Ty serio masz ostro nasräne we łbie. Ale niech wszyscy widzą jak bardzo 😄 

Przed chwilą, monsieur1 napisał:

A co ona chce od Ciebie krejzi? 

Przyyebala sie bo jako osoba lękliwa i prostomyslaca jest zapatrzona w portret przywódcy a ja brzydko pisałam o tym kibolu. dla niej ideologia jest ponad wszystko a później standardowo jej sie ulewało zarzucała mi ze prowokuje obleśne podrywy byczego itd sama wywalając cyce na ero jako przykładna katoliczka. Teraz jej już porzadnie odyebalo i udaje rym cyma. 

• Haha 1

1 minutę temu, libi sztisel napisał:

Tylko pieprz.

w przykładzie o nimfie chodziło mi o motyw baby udającej faceta. Nie udawaj głupiej. I Trust me- nie wychodzi ci.

Skończ już poyebana wariatko ten żenujący spektakl. Całą noc będziesz do randoma nawalać? Przynajmniej zrobił coś pożytecznego i obnażył twoje totalne zyebanie i stosunek do mnie. Jesteś jedną z bardziej toksycznych hejterek na tym forum. Idź na jakąś terapię, bo niedługo zaczniesz się rzucać na ludzi w realu.

😄 Ty serio masz ostro nasräne we łbie. Ale niech wszyscy widzą jak bardzo 😄 

😃 gdzie, u ciebie na sali?

O ja prdl, ale to przykre, a byczy to sam do ciebie lasil, a ty go ignorowalas i pisalas, zeby spier... xD

E tam piszcie za siebie, krejzi to super babeczka i ma dystans do siebie xD

2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Skończ już poyebana wariatko ten żenujący spektakl. Całą noc będziesz do randoma nawalać? Przynajmniej zrobił coś pożytecznego i obnażył twoje totalne zyebanie i stosunek do mnie. Jesteś jedną z bardziej toksycznych hejterek na tym forum. Idź na jakąś terapię, bo niedługo zaczniesz się rzucać na ludzi w realu.

Będę nawalac ile będę chciała a ty przyjęłaś już jakies rezygnację obywatelstw przykładna swieta samozwańcza caryco? 

3 minuty temu, libi sztisel napisał:

Przyyebala sie bo jako osoba lękliwa i prostomyslaca jest zapatrzona w portret przywódcy a ja brzydko pisałam o tym kibolu. dla niej ideologia jest ponad wszystko a później standardowo jej sie ulewało zarzucała mi ze prowokuje obleśne podrywy byczego itd sama wywalając cyce na ero jako przykładna katoliczka. Teraz jej już porzadnie odyebalo i udaje rym cyma. 

Jedno wielkie iks de. 😄😄 😄 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się