Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka33

Nie chciałam tej ciąży

Polecane posty

Gość matka33

Nawet nie wiecie jak się czuję .Codziennie mam doła i płaczę. Przy tym wszystkim jestem zła na mojego męża któremu mówiłam ze nie chce tej ciąży .Wogóle nie chciałam juz miec dziecka. Rózne mam teraz mysli.Dodam ze tylko on pracuje i juz jestesmy zadłużeni.Ja sie boje znowu szpitala i tego wszystkiego. Jak sobie poradze potem. Czuję że zrobił to specjalnie żeby mnie zatrzymac przy sobie bo ciągle sie kłócilismy a ja mówiłam ze odejde ( kiedys mnie zdradził i ciągle to pamietam i nie moge z tym zyć )

Gość qwertyu
skoro nie chciałaś ciaży to dlaczego sie nie zabezpieczałaś?? Na co liczyłaś na fart?

Gość popopoop
jakos sobie poradzisz.... zobaczysz jak Malenstwo sie urodzi,wszystko sie odmieni... A tymczasem nie mow tak ,bo ten aniolek nie jest niczemu winny ! To nie on sie pchal na swiat tylko wy go zaprosiliscie :)

Gość matka33
nie rozumiesz ...nie zaszłam przez 10 lat to nadal bym nie zaszła gdyby tego nie zrobił wiem że sie nie pchał ale jak sobie pomyśle że go nie chce i nie przepadam za dziecmi to normalnie jestem załamana

Gość matka33
tak odmieni sie ... całe zycie sie poprzewraca do góry nogami

Gość uhihuhihuhi
chcesz pogadac? mialam podobna sytuacje :O

Gość matka33
może i tak ale na chwilę obecną beczę cały dzień :(

Gość matka33
tak chce pogadac ....opowiadaj

Gość matka33
podnosze

Gość ale numerrr
ty chyba masz gorączkę, na tym forum to są matki które bardzo pragną dzieci, mają kupę forsy, zyją ponad stan, chociaż zastanawiam się w jakiej części kraju zyją, bo gdzie nie spojrze to rodziny zyją skromniea a tu proszę bardzo. ty jedna napisałaś co myślisz, ot to ci się doleci.......

Gość uchacha
przepraszam ale nie rozumiem nie chce byc w ciaży to do cholery sie zabezpieczam a tak na marginesie zdradził cie a ty sypiasz z nim

Gość ja ona xxxxxxxxx
rozumiem Cie doskonale ze nie przepadasz za dziecmi i nie chcesz tej ciazy,ja mam podobnie nie lubie dzieci i zabezpieczam sie....masz juz dzieci?ile masz lat>?

Gość ja ona xxxxxxxxx
rozumiem Cie doskonale ze nie przepadasz za dziecmi i nie chcesz tej ciazy,ja mam podobnie nie lubie dzieci i zabezpieczam sie....masz juz dzieci?ile masz lat>?

Gość minutkkkaa
a coś ty myślała, jak się nie może obyć bez chłopa to co, ma latać po sąsiadach, mogą być zajęci

Gość ja ona xxxxxxxxx

Gość ja ona xxxxxxxxx
to co z tego ze ktos ma majatek,wille,zabezpieczenie finansowe i chce dziecka?nie wszyscy pojmuja szczescie przez rozmnazanie,dla mnie tez nie jest to szczyt marzen choc na zycie nie narzekam

Tak to niestety juz jest , kto nie chce ten ma, a kto by chcial nie moze...:((((( Mam kolezanke, zdrowa mloda dziewczyna , jej maz tez ,i co staraja sie staraja i nic , czeka ja sztuczne zaplodnienie (koszt ok 15 tys. za zabieg a zadko za pierwszym razem sie udaje)

Gość cvcvcccc
tak to jest jak się jadło leki antykoncepcyjne prawie od przedszkola to później są trudności

Gość z_lasu
Ja też nie rozumiem dlaczego tylko mąż jest "winny" tej ciąży. A jej przy tym nie było??? Prezerwatywy przekłuwał ukradkiem czy jak? Chyba, że matka33 coś ukrywa (np. gwałt).

Gość uhihuhihuhi
przepraszam ale musialam wysc moze nie taka sama historia ale podobna mam juz 1 dziecko wpadlam z nastepnym mialam isc do super roboty,oderwac siepo 5 latach od tego zycia kury domowej a tu BUM stalo sie nie wiem jak i dlaczego normalnie bylam w szoku wylam dniami i nocami,na widok panienek wylam,na widok dzieciwylam,tak jak ty mialam za soba zdrade.... i to zaraz po urodzeniu 1 dziecka 5 lat probowalam zapomniec (choc sie nie da) i teraz znow wrocilo... chcialam sie truc ale nie maialm sily-odwagi dopiero w 4 miesiacu jak zobaczylam na USG moja dzidzie wszystko odeszlo w skrocie ...moja dzidzia ma juz 2 miesiace kocham ja ponad wszystko,nie jest za bogato i za fajnie,ale mezus jakos dorusl i narazie jest gzeczny a ja kocham moje malenstwo ponad wszystko

zobaczysz odmieni Ci sie- zawyczaj w wiekszości przypadków tak jest:) Dacie rade, dbaj o siebie i nie zamartwiaj na zapas. pozdrawiam

Gość załamana 33
Oczywiscie wszędzie się znajdą te od krytyki i zamiast pociesztć człowieka to jeszcze dobiją . Dzięki natomiast wam wszystkim za słowa otuchy. Oczywiscie ze jego wina . Tylko jego wina bo skoro go prosze zeby nie kończył to chyba rozumiem prawda bo ma 34 lata i nie jest zwierzatkiem . Zreszta doskonale wie na co mnie naraził teraz ( mam mięśniaka i najpierw miałąm isc na zabieg a potem może kiedys ciąża ) Ciekawe czy jedna z drugą byłabys az taka mądra gdybys była uczulona na lateks a po tabl włąsnie wyszedł wam mięśniak.????? I teraz co powiecie ???? Dodam ze pierwszą ciąże poroniłam a druga naszczescie sie udała.Córka ma 7 lat.Stad moje obawy .Czy znowu nie poronie ? Czy wogóle jest szansa przy tym mięsniaku na zdrowe dziecko ?? Ale najlepiej jest kogos ocenic co ? ?? Nie znając sytuacji.

Gość załamana 33
A teraz jak przychodzi wieczór to sobie myślę ze może dobrze zejestem w ciazy ?? Może faktycznie sie wszystko odmieni miedzy nami ?

Gość gerrrr
a czy naprawdę kończył.... jak to nazawałaś, bo nawet nie kończenie bez prezerwatywy może kończyć się ciążą,

Gość załamana 33
kończył ......Nosz chyba pamietam co było 4 tyg temu co ? Niekończenie bez prezerwatywy konczy sie ciąża...ale nie u mnie. Paktykuje to bardzo długo i wiem ze tak nie zajde

Gość załamana 33
.................

Gość z_lasu
Stosunek przerywany nie zabezpiecza przed ciążą. Może lepiej samemu się trochę dokształcić zamiast zapiekać się w nienawiści do męża, który jest dokładnie tak samo winny jak Ty. Równie dobrze on mógłby mieć pretensje do Ciebie, że "zaszłaś"! Bo to przecież Ty zaszłaś, nie on - to takie samo rozumowanie jak Twoje. I nie piszę tego po to, żeby Ci dokopać, tylko żeby Ci pomóc. Jak poczujesz się choć trochę odpowiedzialna za to, co się stało, to i dziecko łatwiej zaakceptujesz i mąż z Tobą dłużej wytrzyma. A może nawet zechce pomóc?

Gość załamana 33
Moje dziecko ma obecnie 9 miesiecy i jestem najszczęśliwszą matka na ziemi :) Piszę to żeby pocieszyć wszystkie te które są obecnie w ciąży i nie chca tego dziecka. Po porodzie wszystko sie odmienia.Dzisiaj dziekuje tym którzy kiedys mnie podtrzymali na duchu.Wszystko jakoś się ułozyło. Malutki jest taki kochany i nie wyobrażam sobie dzisiaj świata bez niego :) Trzymajcie się wszystkie ciężarne Pozdrawiam !!!