Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika100

Kolezanka z pracy smierdzi

Polecane posty

Gość Nika100

Mial ktos juz taki problem? Kolezanka, z ktora musze dosc blisko wspolpracowac okropnie smierdzi potem. Widocznie ma jakis problem zdrowotny bo smierdzi codziennie, czasem tylko troche a czasem wali w promieniu 3 - 4 metrow. Musze cos z tym zrobic ale nie wiem jak to delikatnie rozwiazac. Ma ktos doswiadczenie w tym zakresie?

Gość fujej
tez kiedys pracowalam z taka babka. oropnie od niej walilo potem, a babka niby elegancka. kazdy to czul , ale nikt nie mial odwagi tego zalatwic. sama nie wiem jak zalatwiac takie sprawy, zeby nie robic komus przykrosci.

Gość Nika100
Juz robie co moge, zeby sie kapnela sama, trzymam sweter przy nosie, otwieram okno a ona zachowuje sie jakby nigdy nic. Musze jej powiedziec bo nikt inny tego nie zrobi (mieszkam w Belgii, Flamandowie sa tacy, ze nigdy zlych rzeczy nie mowia wprost). Niedawno rzucilam palenie wiec wech mi sie wyostrzyl i naprawde czasem mi sie juz na pawia zbiera od tego ododru...

powiedz w prost, ale tak delikatnie zeby nie poczula sie urazona, bo pewnie ma jakis problem ze zdrowiem, albo duzy stres i sie tak poci. powiedz, ze zauwazylas, ze ma taki problem i, ze jakas znajoma uzywala takiego czy takiego dezodorantu i pomgl wiec tez jej radzisz..

crazy_bogie chyba trzeba z ia pogadac tak normalnie. ona pewnie tez czuje ten zapach wiec wystarczy zwrocic uwage. powyzsza wypowiedz nie ma sensu,na pewno kolezanka nie czuje tego smrodu od siebie bo na pewno by cos zrobila z tym,a jesli smierdzi i o tym wie to znaczy ze nie mzoe nic na to poradzic:o

Gość Nika100
Tak, to jest chyba najlepszy pomysl. Problem w tym, ze ona i tak sie obrazi! Oczywiscie nie pokaze tego ale sie obrazi, Belgowie tacy sa.