Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Freddie

Chce sprawdzic dziewczyne...

Polecane posty

Gość Freddie

Podoba mi sie z pewna dziewczyna, rozmawiamy sobie czesto na gadu ale nie wiem jaka ona jest naprawde... Chcialbym ją lepiej poznac ale tak sobie mysle ze zapraszajac ją na np spacer do czegos sie juz zobowiazuje a ja chce o tak poznac... Macie pomysly jak to zrobic??

ot tak poznac? zdjecia ci nie wyslala?

Gość Freddie
Znam ją z wyglądu nawet jakis czas temu sie widzielismy w miescie... Chce ja poznac chodzi mi o charakter..

chryste, gadacie ze soba i jeszcze jej nie znasz, jakbys chcial ja z charakteru poznac, jak nie gadajac z nia?

Gość rjyjry
No to jak chcesz poznać to tylko w rzeczywistości. Poza tym zaproponować wypad na piwo, na lody, do kina można każdemu znajomemu. To w żaden sposób nie zobowiązuje. Po to jest właśnie net, żeby nawiązać znajomość i kontynuować bądź nie.

Przecież już wiesz,że ci odpowiada, bo z nią gadasz, więc zaproś na spacer i już!

Gość koniec swiata
poproś kolegę, żeby ja przeleciał a potem ci opowiedział jaka ona jest

Co się porobiło z tym światem? Facet boi się zaprosić dziewczynę na spacer, bo boi się, że dziewczyna pomyśli, że to już związek!!! Czy nie ma już normalnych facetów, z klasą, którzy zaproszą do kina, kupia kwiaty, albo po prostu na piwo? Koleżeńskie spotkanie to normalność, do jasnej cholery!!! I do niczego nie zobowiązuje, oprócz tego, żeby sie na nie nie spóźnić!!!!

no przecież właśnie po to są spotkania, żeby się poznać - masz zbyt wybujałą wyobraźnię. Wrzuć na luz i zaproś ją na kawkę ;)

Gość a jeśli
Może nie powiedział wszystkiego? Sprawdza się osobę której bardziej zależy, a ta której bardziej zależy zgadza się na to co jest. Sprawdza się po to by się zgodzić.