Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letycja90

Marina---nowy serial

Polecane posty

Gość bardzo lubię film marina
UWAGA! jestem fankom serialu marina bardzo lubię marine nie mogę sie doczekać aby czui z pati się ożenili i założyli rodzine czy marina i ricardo by mogli do nas pisać???????bardzo bym chciała was poznać . Mam na imię Daria pozdrawiam a jak będziecie mogli mi odpisać to odpiszcie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mam pytanie gdzie jest ten stary ricardo bo ten nowy to ochyda bardzo bym chciała żeby do serialu wrócił stary ricardo a ten nowy odszedł będę czkała asz ten stary ricardo będzie grać w serialu marina

niech w końcu pochowiom tom żmije weronke żywce a i niech nie zabija laury i lusiji ponieważ one są uczciwe i jako jedyne z mariną mają dobre serce jak trzy bliźniaczki

Gość KICIA-KICIA
proszę by Hulio poszedł do więzienia by Weronika była pochowana jak naj szybciej pochowana żywcem,żeby przeżywała naj gorsze koszmary a rosalba ta głupia żmija oddała pati marinie i ricardowi

Gość Sandra marina
Hallo! I'm Marina I looking in this blog end I see that you like this serial!!!Mayby I visit your country in holiday I thing that Poland is very beautifull country!I love you!!!!!!kiss:*

Gość KIcia-kicia
Droga Marino mam na imię Daria i mam 9 lat bardzo bym chciała cię zobaczyć a jak możesz to czy byś mogła mi odpisać uwielbiam wasz serial a Marino czy byś mogła także poda stronę internetową na której bedą wszystkie odcinki mariny.

Gość KIcia-kicia
Marino czy ty umiesz J.polski bo ja bardzo bym chciała z tobom porozmawiać po polsku a tak wogóle to nie prawda że jesteś brzydka i że głupio wyglądasz jak masz cały czas otwartą buzię bardzo cię lubię a tak naprawdę jesteś piękną gwiazdą

Gość Sandra Marina
No, I don't know POlish, but if you want I can learn you nice language. Kicia-Kicia, do you speak English? If you can, I would like to call you.

Gość marincia
według mnie ,,Marina" to fajny serial tylko troszke prastara fabuła...:/oglądam jeszcze inne seriale i kręci się to samo więc...ale ogólnie serialik ok!

Gość Kicia-kicia
Droga Sandro Marino bardzo dziękuję że mi odpisałaś Marino chcę cię zpytać czy jak byś mi jesze odpisała to czy byś mogła poprośić czy by mugł to pżetłumaczyć na polski jeśli bedziesz mogła jak możesz to jeszcze dziś mi odpisz a i pozdrów o de mnie Ricarda i Patrisje jak tak to bardzo ci dziękuje. Ja jutro albo dziś jeszczeci odpisze Droga Sandro Marino.

Gość Kicia-kicia
wielbicielka Daria 9 lat kl.3.B

Gość Kicia-kicia
Droga Sandro Marino piękinie dziś zagrałaś

Gość KIcia-kicia
Droga Marino czemu mi nie odpisujesz? jak możesz to jak najszbciej odpisz.Fanka serialu Daria

Gość kasia817
Serial jest jedyny w swoim rodzaju,jest po prost zaje***** a Ricardo...boski,moglabym go zjesc:*

Gość
Barbraa a ty co piękna jestes heh niezle zastanow sie

Gość roar
Ja bym tej marinie zrobil wszystko ! sex uuuuuu z nia wyjeb !

Gość Rikki
ten serial jest zajebisty tylko jak by na necie po polsku odcinki szły!!!!!!!!!!!! hehe Aktorzy sa słodcy jak mój richie

Gość gdzie i kiedy
można zobaczyć ten serial?

Gość mi sie nie podoba
ile bedzie odcinkow tego serialu i dlaczego na poczatku byl inny ricardo teraz inny .niech ktos napisze skad jest ta marina jak poznala ricarda i ten brat to nie wiem czy ricarda czy mariny jest?niech ktos mi przyblizy poczatek i kim jest wuj gijen ?

Gość Princess13
Siemka.! Jeśli chcesz przeczytać najnowsze streszczenia, obejrzeć lub ściągnąć tapety z serialu Marina - wpadnij na mój blog : www.serial-marina-tvn.blog.onet.pl Bądź na bieżąco !

Gość Wasz_Stary
Witam. Wielkie Elo dla was. Popierdolona wyjątkowo tępa społecznośc polsa "(co niektórzy). Jak czytam wasze prostolinijne kretyńskie wypowiedzi, to zbiera mi sie na wymioty. Żal mi was . pozdro dla tych nielicznych-normalnych.

Gość Wasz_Stary
polska* p.s ja przynajmniej umiem poprawic swoją pisownię .

Gość Wasz_Stary
Kim jest wuj Gijen ? Jest do chuja pana WUJEM jak nazwa wskazuje

Gość doniulka
JESTEM FANKĄ TELENOWEL ALE TEN RICARDO NOWY JEST BEZNADZIEJNY NA SAMYM POCZĄTKU FILMU BYŁ FAJNY A CO DO MARINY NIE MOŻE BYC W WIEZIENIU BO SIE ZARYCZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ktoś normalny
popieram Pana o nicku Wasz_Stary brawooo!!!!!

Gość kajaaka2
b fajny ten serial !!! ale nie nawidze jak marina bierze wszystko na siebie !!!

Gość kicia_kicia
głupia żmija weronika a ricardo nie pasuje.

Gość CHUY
Bardzo fajny serial najlepszy jaki dotad wiedzialem nienawidze tej pedalskiej weronki ma dupe wieksza niz studnia

Gość Kicia-kicia
marino obejrzałam pare nowych odcinków i widziałam że ricarco będzie miał operowany wzrok a ta głupia weronika będzie przy nim jak będziesz mogła to proszę cię napisz do mnie

Gość Marta Gładych
Uwielbiam cię Sandro-Marino jak bedziesz mogła to odpisz