Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letycja90

Marina---nowy serial

Polecane posty

Gość sylwusia970
uwielbiam ją . Oglądam każdy odcinek. Po prostu super tylko złości mnie to że marina nie może żyć bez problemów, ale koniec będzie super oglądałam na internecie.

Gość marlenka brw
oj moim zdaniem ten nowy Ricardo jest sliczny :) mua bosko ciesze sie bardzo bo wiem co dalej sie wydarzy do konca i sie doczekac nie moge:) ahh ten Ricardo:) :**:** mua

Gość różowa koniara
marina to najlepsza telenowela na świecie!!!!!!!jejku najlepsza!!!!Fajny jest rikarko marina czuj pati hulio sara barbaloka pastora balbina i fredriko weronika damaian lusija leandra!!!!1WOGÓLE

Gość Sandra-Marina
Kicia-Kicia teraz możemy porozmawiać po polsku

Gość Kicia-kicia
Dziękuje Sandro Marino że poinformowałaś mnie o tej wiadomości zaprosiłam cię na naszą klasę . Droga Sandro czy mogła byś mi napisać kiedy będziemy razem mogli porozmawiać i chciałam cię pochwalić pięknie grasz w serialach. Przepraszam ale nie sprawdzałam dawno czy ktoś do mnie napisał i czy mogła byś mi powiedzieć kogo było to dziecko ,,Twoje czy Chuya" które siedziało tobie i Ricardowi na kolanah jak będziesz mogła to bardzo proszę o kontakt.Daria

Gość Sandra-Marina
Kicia-Kicia ja nie mam zbyt wiele czasu na to aby z Tobą rozmawiać ale o jakie dziecko ci chodzi?O to które trzymałam na kolanach w ostatnim odcinku??Jeśli tak to było to dziecko moje i Ricarda

Gość Kicia-Kicia
Bardzo dziękuję za odpisanie a możesz mi powiedzieć w jakim serialu grasz albo będziesz grała. Czy ty jesteś zalogowana na,, Naszej-klasie"? bo znalazłam Cię a także Weronikę kiedy będziesz mogła i miała czas proszę odpisz.

Gość Sandra-Marina
POSŁUCHAJ nie jestem zalogowana na naszej klasie tylko moi fani tworzą konta i wpisują moje dane

Gość Kicia-kicia
Dziękuję za odpowiedź czy możesz mi powiedzieć kiedy masz wolny czas to sobie razem byśmy porozmawiali??????????????????????/

Gość Sandra-Marina
Kicia-Kicia nie mam zbyt dużo czasu na to aby z Tobą rozmawiac

Gość kokeszko

Gość mery1994
MARIN..........super serial mój ulubiony