Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOTYKA

jak sie zemscic na byłym chłopaku za zdradę

Polecane posty

Gość MOTYKA

byłam z nim 4 lata i dowiedziałam sie ze rownolegle ze mna miał inną to okropne dowiedziałam sie tego od jego kolegów ona tez o niczym nie wiedziała zerwałam z nim ale jednak chce sie na nim odegrac

Gość jogurth
wykastruj go ;)

Gość ale jajaaaaaa
zemsta jest bez sensu. Niczego nie daje. Zapomnij o nim.

Gość MOTYKA
ale ja tego chce wiem ze poczuje sie lepiej przeciez nie chce go zabic tylko upokorzyc

Gość mnie bardzo kreci
Daj sobie spokoj.Przeciez skoro on tak z toba postapil,to i tak niczego nie zrozumie.Trzeba byc jakims tepakiem,zeby tak postepowac z ludzmi jak on.

Gość zalatw mu porządny wpierdul
i to przy kolegach, zeby go maxymalnie upokorzyć

Gość i niech go na koniec osikają

zdradził Cie a Ty dalej mowisz o nim \"moj chłopak\'?? nie powinnaś, jak raz zdradził to zrobi to jeszcze raz i jeszcze raz..

Badź szczęsliwa ----- to go wkurzy :) Powolutku zapomnij o nim------bo po co się męczyc Badź szczęliwa------tego ci życzę :)

w temacie jest napisale \"byłym chłopaku\" a to takie jak \"moj były chłopak\" czyli \"moj chłopak\" jakby mnie moj zdradził to bym o nim nie napisała \" mój były chłopak\" tylko \"taki jeden sku...\" taka mała dygresja, bo jak facet zdradza to przestaje być chłopakiem, czy obecnym, czy byłym, traci wszelkie przywileje, staje się fiu..tem

Gość piotrek17
hej. szukam dziewczyny do popisania o seksie i o innych sprawach.wiek nie gra roli ale powiedzmy ze tak od 13 do 18lat. tylko z orange . moj numer tel 507784207 czekam nyam.gif

Gość piotrek17
Albo starsi chłopcy z dużymi penisami, ale tylko w Orange :D Dzwońcie 507784207

motyka ciesz się z życia, tak jak ktoś powiedział bądź szczęśliwa, broń boże nie pokazuj że jesteś smutna i to w pewnym stopniu jest zemsta. Niech wie co stracił.

Gość jfjff
najlepsza zemsta jest usmiech na Twojej twarzy,promienny wyglad,extra facet u Twego boku

Gość Po prostu Złośliwiec
Zaraź go HIV-em albo inną zarazą!

Gość lalalaaaaaaaaaa
poszukaj jakis zuli, spod monopolowego, kup skrzynke jabola i niech go tak dopier**la zeby przez miesiac w szpitalu lezal, poza tym wyslij mu kwiaty do szpitala:) moja skromna propozycja, dziala:p uczucie zemsty to to czego Ci trzeba;p

Gość ale zdrada
ja miałam chłopaka kacpra dowiedziałam się ,że spytał się mojej koleżanki z klast czy chce z nim chodzić a przecież w tedy chodził ze mną na dyskotece spytał się czy chce ze nim chodzić ja powiedziałam,że się zastanowie ja na wolnym tańcu tańcztł z karoliną i jej też się pytał cz chce z nim chodzić jak mam się zemścić