Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onus

jaka jest mozliwosc iz zaszlam w ciaze

Polecane posty

Gość onus

hey mam pytanie ,kompletnie na tym sie nie znam kiedy sa dni plodne a kiedy nie, wowczas kochalam sie z chlopakiem dzien lub dwa po moim okresie bez zabezpieczenia, jaka jest mozliwosc iz zaszlam w ciaze . I kiedy moge wykonac ten test . Zaznacze iz kochalam sie 27 a okre mam 23 -24.

dni po miesiączce są bezpłodne. Więc możesz być spokojna.

Gość LIEBE1234567
mam pytanie... ostatnio jakos rozregulowal mi sie okres. kochalam sie z chlopakiem 4 dnia miesiaczki (trwala 6 dni) a tak caly czas peeting, zawsze myje rece po tym jak go dotykam i niby nie bylo mozliwosci zeby cos dostalo sie do srodka ale ostatnio czesto mi sie odbija, mdli mnie a poza tym okres powinnam dostac za tydzien w piatek a ja mam dzisiaj dziwna wydzieline z domieszka krwi. dlaczego tak jest?

Gość liebe
czemu na kazdym topiku pytasz o to samo?? !! :/

Gość Misia 20
MNoze po prosto w trakcie peetingu przerwal ci blone dziewicza lub naderwal:)niektore kobiety traca ja wlasnie przy takich pieszczotach poniewaz maja delikatna blone.a co do dni plodnych to podaja Ci link wejdz w niego i spokojnie oblicz sobie dni plodne http://kobieta.wp.pl/kat,26231,pos,2,statp,a2Fsa3VsYXRvcnlMZXdh,kalkulatordniplodne.html?ticaid=146c4