Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodaaaa00

co może oznaczać plamienie podczas brania tabletek????

Polecane posty

Gość mlodaaaa00

biorę tabletki od dwóch lat i nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło. ostatnio zapomniałam tabletki i może ma to z tym związek??? zastanawiam się jeszcze czy może to być jeden z objawów ciąży (chociaż myślę że to mało prawdopodobne...)?????????

Gość a------
ja tez mialam plamienie wtedy gdy zapomnialam tabletki, to na pewno od tego, na pewno tez nie jestes w ciazy

Gość kinga22
ja tez miałam plameni BRłAM 3 LATA I W TYCH 3 COś TAM PLAMIłAM ALE TO NIE BYłO ZWIąZANE Z ZAPOMNIENIEM PIGUłKI CIAZE TEZ WYKLUCZAM PA

Gość justynaaaaa
czyli w takim razie co?? biorę yasmin (o ile ma to jakieś znczenie)

plamienie moze byc związane z zapomnieniem tabletki, ale jesli sie przyjmuje prawidłowo to zwykle jest ono sygnałem ze pigułki są juz za słabe dla danej kobiety i trzeba je zmienic

Gość justynaaaaa
za słabe???? to znaczy że były za słabe i mogę się obawiać??

jak tabletki sa za słabe to tylko nie trzymaja cyklu, ale zabezpieczona jestes nadal a Ty zapomniałas tabletki? bo jesli tak to plamenie z pewnością jest własnie tego wynikiem

Gość ....xyz....
hej dolacze sie otoz ja biore novynette od 8 miesiecy wiem ze to malo w porownaniu do bioracych kilka lat do tej pory nie mialam nic zadnych problemow wszystkie skutki uboczne byly mi obce az tu nagle przy 14 tabletce dostalam duzego plamienia przypominalo to poczatek okresu..pelna obaw poszlam do gina ale on stwierdzil ze takie przypadki sie zdazaja i moze to byc nawet spowodowane zmiana klimatu przeziebieniem braniem innych leków itd ale takze moze to oznaczac ze tabsy sa za slabe ale nadal zabezpieczaja mi np kazal wziasc nastepne opakowanie i zobaczyc co sie bedzie dzialo takze nie martw sie zabezpieczona jestes...

Gość rakusanka
Ja pominełam tabletke w 2. tygodniu.Pominełam jedną i pozostały mi do konca opakowania jeszcze dwie (nie lcizac zpaomnianej). Mam wydzielinę leciutko brązowawą i bolą mnie jajniki jak na okres. Mam skonczyc to opakowanie i czekac na normalny okres? 7dniowa przerwa i kolejne opakwoanie? Bo sie pogubiłam :( przez tą wydzieline.

Gość rakusanka
Aha, i w ogole nie przyjełam tej zpaomnianej tabletki (bo na róznych serwisach jest roznie napsiane i juz sama nie wiem). Miałam rpzhyjac ta zpaomniana i tą co powinna być rpawidłowo za 1 zamachem cy pominać cąłkowicie ta zpaomniana i przyjmować dalej normalnie?