Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka 14-latka

14-latka w ciązy

Polecane posty

Gość matka 14-latka

W poniedziałek dowiedziałam się o ciąży koleżanki z klasy mego syna i nie mogę się z tego otrząsnąć.To dopiero druga klasa gimnazjum i co dalej. To zwykła dziewczynka----- Sprawcą tego jest 25-latek.Mam nadzieję ,że pjdzie do więzienia za pedofilię!!!

Gość matka 14-latka
czy nikogo to nie wzrusza?

bardzo przykro to czytac,nie znam tej dziewczynki ale jak patrze na niektóre 14latki to nie wiem cz7y im cos spadło na głowe czy ich rodzice nie widza jak one sie ubierają,na szczescie juz mundurki przynajmniej w szkole bedzie spokój ale żeby 25 latek? brrrrr

Gość grażynka z Klanu
to okropne 14latka zdajesie co innego ma do roboty w tym wieku niz bawienie dziecka.

Gość w glowie sie nie miesci
niektore 14-latki to juz nie dzieci - mam taka sasiadke w 3 klasie gimnazjum, oficjalnie prowadza sie ze starszymi chlopakami, pali, pije, wraca po nocy i jestem pewna, ze uprawia seks i to taki, o jakim sie niejednej mezatce nie snilo :-O

Gość matka 14-latka
Ta jest całkiem normalna i trudno jej zarzucić,że się "ciągała".

Gość matka 14-latka
Dodam jeszcze,że jest już w szostym miesiącu.

Gość oojenyyyy
niektore 14 latki wyglądają jakby mialy 18 lat, wiec moze chlopak nawet nie wiedzial z kim sie prowadza :O a u mnie na osiedlu mieszk adziewczyna, ktora zaszla w ciaze jak miala 14, niedawno urodzila...a jej matka ją urodziła jak miala 14 lat i juz została babcią a nie ma 30 :O tragedia :O

Gość Groszkowa dziewczyna22
moja kolezanka cicha woda normalna dziewczyna z pozoru... co ona wyprawiala na prawoi lewosie uszczala a zawsze udawala cnotke... nigdy nie wiesz jaki czlowiek jest naprawde. pozory myla! nieraz mozna sie niezle zaskoczyc!!!

Gość matka 14-latka
Co do gwałtu lub nie to nie wiem.Na pewno można mowić o uwiedzeniu. Moj 14-letni syn niedawno "wylazł" z piaskownicy------więc pewnie i ona jest niewiele bardziej rozwinieta .

Gość i wtedy to dobrze jej tak
Jeśli dała dobrowolnie, to tylko źle o niej świadczy. Prawda jest taka, że swój rozum ma.

Gość naga prawda mki
"sprawcą tego jest 25-latek." Rany boskie, ten SPRAWCA to przecież twój przyszły zięć ! (przypuśćmy) 25 lat to też dzieciak (jak dla mnie) teraz dzieci dorastają szybciej - także seksualnie - może powinnas pomyśleć, dlaczego TAK wychowałaś córkę ? a nie zwalać winę na innych !!!! bo owy SPRAWCA - ponosi konsekwencje w połowie - przecież nie zgwałcił ci córy !!!! Jeśli z nim współżyła to chyba świadomie i dobrowolnie!!!! Śmieszą mnie tacy zacofani rodzice - którzy po fakcie - uruchamiają "Policję i organa ścigania" (zaznaczam w cudzysłowiu - raczej sarkastycznie) - żeby ich "święta" córeczka mogła zostać wyskrobana (????-pesymistyczny wariant) ech i mogłabym tak ciągnąć - ale po co kiedy i tak wiem, że zaraz mamusia na mnie naskoczy !!! Nie wierzycie ? biedni zacofani rodziciele :O

Gość niech ma co chciała
mam w nosie takie problemy dupczących się małolatów

Gość DianaH.
nie to juz nie rusza. Moja sasiadka zaszla majac lat 13. Dzis ma niespelna 18 i ma 3 dzieci...

nie rusza mnie to - puszczaja sie gowniary to maja za swoje, potem slyszy sie w tv o konkubentach maltretujacych dzieci, matce alkoholiczce i glodnym dziecku itd, marnuja sobie zycie na wlasne zyczenie a potem placza

Gość tez sie tego balam
ale zaszlam w ciaze i koniec:) przytylam b. duzo... schudlam b. duzo w ciagu 8 miesiecy od urodzenia...niestety moje cialo tzn brzuch nie wyglada juz tak super czasme jest mi smutno ale swojego syna kocham nad zycie !!! maz zna kazdy centymetr mojego ciala i nawet gdy czasem chce ukryc tu i owdzie faldke przed jego oczami mowi mi kotku przeciez ja wiem jak wygladasz....wogole nie cierpie z powodu braku zainteresowania moja osoba ostatnio czesto mi to udowadnia :classic_cool: im wiecej myslisz tym gorzej....

Gość tez sie tego balam
przepraszam pomylilam temat upsssss

wejdźcie sobie na pierwsze lepsze forum dla nastolatków i tam przeczytacie wiele ciekawych rzeczy: niektóre 15 latki pytaja czy to normalene że sa dziewicami.........analnymi!!Albo o wytrysku na twarz, pamiątam kiedyś jak pewna nastolatka na jednym z for napisała \"wziął mnie za rękę, poszliśmy do toalety,zerżnął mnie, a w pokoju obok był mój chłopak\":O

Gość tragediaahhhh

Nie no szok! na pewno dla Matki dziwczyny,ale mam sąsiadkę która tez w wieku 14 lat urodziła ,syn ma 13l teraz, ona 28 ,wyszła za ojca dziecka ,ale nie mówię ze to normalne ,była Policja czy aby nie doszło do gwałtu facet jej miał w tedy 26 l ale patrzcie było to 13 lat temu! i nic mu nie zrobili a teraz maja zrobic takiemu ...a on wiedział ile ona ma lat ,przyjaźni sie z jej bratem ,przychodził do niego ale jak widać było efekty to tylko nie do niego:) dogadują sie super maja teraz drugiego syna ,i naprawdę każdy mówił ze im sie nie uda a jednak:):)

Gość najłatwiej jest skrytykować
i powiedzieć " ma za swoje". Ja nad takim faktem boleję masę czasu i ciągle sobie wyobrazam jak jest jej ciężko. Ta 14-latka--bohaterka topiku pochodzi ze wsii wszyscy wiedzieli ile ma lat.Pochodzi z ubogiej rodziny i może jeszcze nigdy nie była na dyskotece. Niejednokrotnie omamiono i starsze dziewczyny a co dopiero takie siksy. Trzeba jej pomc a nie wieszać psy. Najlepsze to jest wtym to ,że na wysokości zadania stanęli nauczyciele.Wychowawczyni poprosiła o niedokuczanie Ani i teraz jej bardzo pomagają.

to prawda z tymi dyskotekami ,a zwłaszcza w okresie wakacyjnym, starzy puszczaja , bo wakację do domu o półlnocy ale to wystarczy wiecie na co ,coś mi sie zdaje ze temu pokoleniu nic nie pomoze chyba tylko bedzie wyz demograficzny a nie daj Boze zapełnione domy dziecka

Gość przykład jak najbardziej
świetne, poczytajcie!