Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noooooo boje sie strasznie

Panicznie boje sie ciązy....

Polecane posty

Boje sie ze sie roztyje ( teraz jestem w miare szczupła ale musze ciągle sie pilnowac bo mam skłonnosci do tycia) i boje sie ze po ciązy przytyje i nie bede mogła tego zrzucic jak moja mama:(boje sie ze wtedy facet mnie zostawi.....wiem ze to dziwne ale to taki paniczny lęk:( chce miec dziecko ale to jest silniejsze ode mnie:(

Gość kjdslfhd
zmień faceta

Gość jjjjvbbvbb
a ile masz lat?

mam 24 lata...wiem ze na dzieci jeszcze za wczesnie ale juz zaczynam myslec o tym....

Gość jjjjvbbvbb
najlepiej przed ciąża idz do dietetyka on Ci doradzi jak za bardzo nie przytyc i urodzic zdrowe dziecko

ale ja nie moge przytyc ani grama

Gość Juliś26
też się troszkę boję tego,że przytyję za bardzo, ale nie aż tak żeby nie zdecydować się w przyszłości na dzidzię

Gość jeżeli twoim problemem
jest wygląd po ciąży - to lepiej nie zachodź w nią w ogóle !!!! po co narażać dzieciaka na stresy już od wczesnego dzieciństwa!!! mówię serio - dbaj o siebie i delektuj się swym pięknym wyglądem - JESTEŚ TEGO WARTA I zapamiętaj sobie DZIECKO-TO NIE TYLKO ZMIANA WYGLĄDU!! - TO ZMIANA CAŁEGO TWOJEGO ŻYCIA!!!!!!!!!!!! Widać jeszcze nie dorosłaś do macierzyństwa

Gość jjjjvbbvbb
wiesz co, ja bardziej martwilabym sie czy moje dziecko bedzie zdrwowe, zeby nie bylo zadnych komplikacji itp, a nie wagą

Gość jeżeli twoim problemem
jeszcze jedno - z takim podejściem do problemu - roztyjesz się - to ci gwarantuję :(

Gość jjjjvbbvbb
tak wiec ,dobra rada, na dziecko zaczekaj jeszcze pare lat, a pozatym sadzac po Twoim topiku moglabym powiedziec ze masz 15 lat, dlatego spytałam sie na pocz o wiek

Gość tez sie tego balam
ale zaszlam w ciaze i koniec przytylam b. duzo... schudlam b. duzo w ciagu 8 miesiecy od urodzenia...niestety moje cialo tzn brzuch nie wyglada juz tak super czasme jest mi smutno ale swojego syna kocham nad zycie !!! maz zna kazdy centymetr mojego ciala i nawet gdy czasem chce ukryc tu i owdzie faldke przed jego oczami mowi mi kotku przeciez ja wiem jak wygladasz....wogole nie cierpie z powodu braku zainteresowania moja osoba ostatnio czesto mi to udowadnia im wiecej myslisz tym gorzej....

Gość nie bój się
będzie wszystko dobrze a po ciąży będziesz jeszcze piękniejsza :)

Gość nie czarujcie dziewczyny
bo nie kazda po ciazy wyglada super o to trzeba zadbac... najwieksza pociecha jest dziecko ... poza tym zmienia sie spojrzenie na swiat i wyznaje sie inne wartosci... kobieta zamienia sie w matke ... to jest ta roznica...

mam bardzo wymagającego faceta , jesli sie roztyje to omoge byc pewna ze odejdzie do ładniejszej albo mnie zdradzi, musze dbac o osiebie...

Gość so noooo boje się strasznie
Witaj! Jestem niewiele starsza od Ciebie, bo mam 25 lat. Mam wspaniałego męża, do którego mam zaufanie. Myślę, że jak znajdziesz faceta, który naprawdę Cię pokocha i będziesz mu ufać, to nie będziesz miała tego rodzaju rozterek, że jak utyjesz to on Cię zostawi. Też normalnie mam tendencje do tycia, ale w ciazy nie jest źle. Jestem w 25 tc jak na razie przytyłam 4 kg, więc nie jest źle. Nie nastawiaj się na to, że napewno będzie koszmarnie, bo to nie jest przesądzone. Poza tym wartość jaką jest dziecko jest niewspółmierne wobec kilku kg. Pozdrawiam

moze w czasie ciazy przejde na diete owocowa, bo nie chce przytyc ani grama. zadne dziecko nie chcałoby mieć grubej matki.

Gość dziewczyno lepiej nie
zachodz w ciaze skoro chcesz byc na diecie owocowej:( szkoda tego dziecka 😭

Gość dziewczyno lepiej nie
tak zwlaszcza tygodniowe lub kilkumiesieczne ktore nawet nie wie ze ma swoje raczki itp ktore uczy sie w ciagu dnia miliona rzeczy bedzie wiedzialo ze mama jest gruba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to od doroslych dziecko uczy sie tolerancji wartosci itp biedne to dziecko bo jakbys urodzila corke to bylaby na diecie juz od dnia narodzin:(

tu chodzi o mojego chłopka, nie chce żeby odszedł do innej. Już tak kiedyś zrobił z poprzednia panną, a ja nie chcę tez tego doświadczyć.

czy insynuujesz, że urodze slepe dziecko???? WAL SIĘ LEPIEJ i wynocha z topika!

Gość czemu slepe..........
poprostu matka w ciazy musie sie odzywiac:) bo potem to z niej dziecko sciaga to co najlepsze ... w ciazy nie trzeba jesc za dwoch lecz dla dwoch wiec mozna sie ograniczac... ale i tak trzeba sie liczyc z tym ze przytyjesz czy to bedzie tylko 10 kg czy az 18 ...to jest sprawa indywidualna ja np bylam zawsze szczuplejsza od siostry s to ja przytylam 25 kg a ona 17:)

Gość czemu slepe..........
jestes poprostu gnebiona przez faceta .... i to jest milosc??

to z dietą owocową to był podszyw !!!! jesli zdecyduje sie na dziecko nigdy nie bede sie odchudzała !!!!