Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżanka z kolegą

SEKS Z KOLEGĄ

Polecane posty

Gość koleżanka z kolegą

co sadzicie na temat seksu z kolegą ,on tego chce ja tez ale nic oprócz płytkiej przyjażni nas nie łączy.czy to jest normalne???

Gość koleżanka z kolegą
tylko bez podszywania prosz ę

Gość znam to z autopsji
ja mam przyjaciela, z którym bardzo chętnie bym się kochała :) on tez tego pragnie, raz już nawet było bardzo blisko, ale ja mam faceta. ale ostatnio spotkałam go na basenie, byłam sama, podszedł do mnie i mnie przytulił i pocałował, później musielismy się "odczepić" bo z przebieralni wyszła jego dziewczyna.. ale zawsze nas cos do siebie ciągnęło, takiej chemii to nie czułam jeszcze z nikim. to co się dzieje między nami jak sie przytulamy to jest magia. takie gorąco uderzające w naszych ciał. boże ale ja go pragnę. wiem , żeonmnie też, ale nie jest nam dane być razem...

Gość znam to z autopsji
przez ten topic glupi nie mogę przestać o nim myslec... a starałam sie zapomniec

Gość moja koleżanka
sypia ze swoim kolega nawet to nie przyjaciel tylko kolega taki od seksu spotykaja sie tylko po to jak mowią oboje ze oprócz sympatii nic do siebie nie czują dla mnie to dziwne ale wydaja mis ie ze duzo ludzi tak robi>

Gość do znam to z autopsji
ja tez tak mam, czuje do niego takie cos ze nie jestem w stanie tego opisac;/chemia jest ogromna miedzy nami, ale ja tez mam kogos i to ja jestem ta gorsza teraz:((

Gość też tak miałam...
...ale kolega zrobił się zbyt natarczywy, za często chciał się spotykać i zakończyłam tę znajomość:o