Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YZA23

DO MNIE NAPISZ

Polecane posty

uuups :O kliknelam w ten pierwszy link i wyszlo normalne :) yza o zesz w morde jeza wygladasz identycznie jak moja znajoma :D tylko ona nie ma takiego fajnego brzuszka ;)

No w koncu ktos sie pojawił,myslalam ze nasz topik juz umarłl. Może ktos nowy sie jeszcze pojawi a co tam trza nude rozgonić:) Ja sie tak strasznie nastawiłam na poród a tu takie rozczarowanie...

gochasia ja zawsze rano jestem na kafe wiec i do was bede zagladac ;) sama jestem ciekawa kiedy nadejdzie wreszcie twoj wielki dzien. ale potem juz pewnie nie bedziesz miala zbyt wiele czasu zeby z nami pogadac ;)

Mam nadzieje ze synus bedzie grzeczny i pozwoli mamie posiedziec troche na kafe tak dla relaksu:)

napewno pozwoli :) noworodki wiekszosc czasu spia, wiec i na kafe czas znajdziesz. gorzej jak ci szymek zacznie chodzic, wtedy sie za nim naganiasz;)

ja jestem jestem :D dziękujemy za komplementy :D powiedziałam Emilowi, że ciocie forum mówią, ze śliczny, a on się zaczął uśmiechać głośno :D ale dużo piszecie :D

mój mały jak był noworodkiem to w ogóle nie spał :D przez pierwszy miesiąc tak nam dał popalić, że nie dawałam rady... spał ok 4 godziny na dobe, a reszte płakał... miał potworne kolki... pierwszy miesiąc był koszmarny, w ogóle nie mogłam się cieszyć przez ten czas z macierzyństwa... chodziłam tylko i ryczałam razem z nim. Na szczęście kolki po 4 miesiącu minęły :D i z diabełka zrobił się Aniołek :D No ale dobre było to, że jak skończył 5 tyg zaczął przesypiać noce i jak szedł spać ok 24 to wstawał o 10-11 rano :D w dzień już nie spał tylko płakał przez te durne kolki... nawet nie wiem czy moge nazwać to płaczem, bo to był potworny wrzask... :( biedne maleństwo.

Ja własnie obawiam sie tych kolek.Moja najlepsza kumpela , która urodziła 3 miesiace temu ma ten problem,mala cały czas płacze i płacze.musze byc dobrej mysli

cześć laseczki.. wróciłam właśnie ze szpitala.moja kumpelka leży juz 6 dni a dzidzia nie chce wyjść na świat. najgorsze to to czekanie. a i widziałam maleństwa oddane do adopcji:(:(:(:( serce się kraje ale cóż możemy poradzić.. co do zdjęcia to mam bardzo mały brzuszek jak na 7 miesiąc,a bynajmniej tak mi się wydaje:) no i zdjęcie jest troche nietego:):):) ale jak ulepszymy internet to prześle wam troche ze zbliżeniem

Gocha naszczeście kolki nie zdażają się często :D bedzie dobrze zobaczysz :D Yza to musiał być bardzo smutny widok :( biedne maleństwa :( :( czekanie na poród jest okrutne... wiem coś o tym. Ale miałam przeczucie, że urodze długoo po terminie.

na szczęście jest ich 5 na sali i jak któraś się rozsypie to przychodzi inna. a najlepsze jest to że zawsze zaczyna rodzić dziewczyna z łóżka przy drzwiach:) a moja koleżanka miała się na nim położyć ale wybrała inne:):) viki-miki to miałaś niezłą szkołe przetrwania z maleństwem. jak on ma na imie?

nie doczytałam.............. Emilek przepraszam jest naprawde słodziutki:):):)

gochasia a Ty nie w szpitalu jeszcze?? oj te maleństwa to takie niezdecydowane. no ale do terminu jeszcze Ci troche zostało. chciałabym byc na takim samym etapie jak Ty, albo jak viki-miki albo funky-5 miesięczne maleństwo:):):) no sle cóż pretensje moge mieć tylo do Sławomirka....mógł sie wcześniej postarać:) a tak poważnie to długo nie mogłam mieć maleństwa i wyszło że to grudniowy dzidziuś będzie

cześć dziewczyny Sławek wstał do pracy o 4:30 a ja za cholere usnąć nie moge:( ale jakby się dowiedział że od rana na necie jestem to by mnie ubił:) i tak już uważ a że jestem lekko uzależniona. a co mam robić? jeszcze jakby on był to jakieś zajęcie by sie znalezło:):):):)

tylko sprawdzałam czy zdjęcie się \"wkleiło\" kolejne... a swoja droga to dobrze że wiadomość na topiku nie może obudzić tak jak sms:)

Witam dziewczynki YZA ale z Ciebie ranny ptaszek.Ja wczoraj czułam sie super,troche na wieczór łapały mnie skucze,ale to nic w porównaniu z weekendem.Trace juz nadzieje ze urodze przed terminem:(

dobrze będzie. termin masz pod koniec mc-y przecież wiec troche cierpliwości JA TO PISZE A SAMA NIE MOGE SIĘ DOCZEKAC MALEŃSTWA:) jeśli lekarz nie mówi żeby wywoływac to nie ma co popędzać Szymonka. wiem że juz chcesz go przytulić,zobaczyć.............i brzuszek ciąży prawda?

heh dziewczyny wy juz od szostej na nogach? :D chociaz musze wam powiedziec ze jak bylam w ciazy to tez zasiadalam do kompa jak tylko otworzylam oczy ;) i pozniej jeszcze nocna sesja :D szlam spac gdy moj m slodko juz chrapal :D a swoja droga nie wiem jak wy, ale ja w ciazy notorycznie cierpialam na bezsennosc :O dobra ide jakies sniadanko zmontowac, pewnie sie jeszcze pozniej odezwe :D 🖐️

wczoraj wieczorkiem a w zasadzie w nody męczyłam się do 1 tragedia. a obudziłam sie o 4;30 i do tej pory nie śpie. ale mam nadzieje że jak dzisiaj zalegne to :):):):):)się ululam jak niemowle......takie grzeczne

no no, niemowleta wcale tak grzecznie nie spia... ;) yza a na kiedy masz termin? nie wiem czy juz wspominalas wylecialo mi z glowy...

Halo halo jesteście? u mnie własnie byla kumpela z 3 misieczna dziewczna mojego Szymona, ale jej zazdrosze że może tulic swoja małą juz.Własnie sie obżeram ciastem,które uiekłam ale jest jeszcze troche gorąće mam nadzieje ze nie bedzie mnie brzuch bolał.A Wam jak minoł dzionek?

ja rodze 9 grudnia. a dzień minoł do dupy........po wizycie u lekarza. okazało się że mam niedobór żelaza i podejrzenie cukrztcy ciążowej:( musze jeszcze raz zrobić glukoze i się dowiem. no tak ale było przecież za pięknie:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

yza nie martw sie na zapas. tez mialam podejrzenie cukrzycy. wystraszylam sie, ale na szczescie po dokladnych badanich stwierdzono, ze wszystko jest w porzadku. tak wiec narazie sie nie zamartwiaj, po prostu zrezygnuj ze slodyczy (wiem jakie to trudne :( trzymaj sie i informuj co u ciebie i jak badania. sciskam cie mocno :)

Yza ranny ptaszku :D nie ma co się martwić, głowa do góry, wszystko będzie dobrze :D ja też w ciąży miałam niedobór żelaza, zresztą nie tylko w ciąży... jesteście dziewczęta? mój Emil teraz spi więc mam chwilkę :D

czesc viki-miki🖐️ u nas pogoda do bani dzisiaj :( ja sie nie staralam o dzidziusia :) ale chcialabym sie wkrotce postarac o nastepnego :) tylko niestety nie moge, mialam cesarke i dwa lata musze odczekac :(

funky 🌼 fajnie, że ktoś jest :D ja też miałam cc, niewiedziałam, że trzeba odczekać 2 lata po cc, tak kiedyś słyszałam, ale nie wiedziałam ile w tym prawdy :D z jakiego powodu miałaś cc?