Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YZA23

DO MNIE NAPISZ

Polecane posty

hej cos mi kafeteria szwankuje viki - zreszta zobacz wpis - pisałaś przede mna a jest 16.21 a ja pisałam po tobie i jest 15.50 czas sie cofa super co nie :-))))))

ale nie data jest 04 sory ale u mnie cały czas cos jest nie tak albo data albo nie mogę wysłac

Hej Nika :) jak Emil nie zaśnie do 14 to jest potworny, reszta dnia jest juz zmarnowana, bo nic tylko jedno wielkie marudzenie... dzisiaj tez spał całe 15 minut, więc reszta dnia będzie bardzo ciężka ... :( Yza 👄 👄 trzymaj się cieplutko :) i głowa do góry

cześc dziewczyny u nas dzisiaj pieknie swieci słoneczko - tylko przez to roztopony snieg leje sie strumieniami - ale jak to się mówi coś za coś ja jak zwylke przy poniedziałku - urzad skarbowy - i nawetr obyło się bez większych nerwów - ba czasami to tak mnie wkurzą że szok potem odebrałam Agnieszke od mamy i wstapiłysmy na zakupy kupiłam jej super szlafroczek z kapturem a na kapturze uszka i oczka - wygląda jak króliczek piżamki tez jej musiałam kupić bo juz z tych co ma wyrosła teraz tak szybko rośnie że cały czas coś na nią małe i musze nowe kupić a mnie chyba cos bierze bo wczoraj bolał mnie gardło a dzisiaj mam taki sucy kaszel że chce mi płuca wyrwać - żebym tylko Agnieszki nie zaraziła wszystko przez ta pogodę - raz mróz, potem pada deszcz i tylko choróbska panują

hej hej witam dziewczynki mój mały strasznie marudny i nie moge pisac.Bylam z nim wczoraj u lekarza bo na buzce i raczce wyskoczylo mu cos w rodzaju liszaja ale okazalo sie ze to jest od mojego mleka i musze zaobserwowac po czym to ma.a co u WAS? Yza jak maluszek?

czesc dziewczyny 🖐️ pamietacie mnie? :) dawno mnie nie bylo, narobilam sobie zaleglosci, ale juz przejrzalam wasze wpisy, zdjecia waszych pociech :) sliczne macie maluchy :) yza gratuluje wojtusia. kurcze jeszcze niedawno gochasia i yza byly w ciazy a teraz chlopaki rosna jak na drozdzach... viki a jak twoj maly urwis? moja mala tez daje niezle popalic :( co u was slychac dziewczyny? widze ze topik podupada ostatnio... pozdrawiam 🖐️ :):):)

HEJ HEJ:0 ZMIENIłAM NICKA I WOGULE JAKOS NIE PISAłAM NA TYM TEMACIE-WSTYD:):):) ale mam nadzieje ze odnowimy:):) hej funky:):):):) no dawno Cie nie było":):):):):):):)