Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozgwieżdżone niebo

nie interesujace

Polecane posty

Ciężko w dzisiejszej codziennosci być wrażliwym... Jestem uczuciową i dość wrazliwą osobą, czasem myślę, że za bardzo:( że lepiej by mi było, jakbym potrafiła się znieczulić w pewnych sytuacjach...:( Ale czy nie za dużo tego dookoła...? Znieczulicy, obłudy, zawiści... Świat odarty z dobra coraz bardziej, coraz większa ilość ludzi dążących do celu po trupach, coraz mniej romantyzmu, tak wielu nie wie czym jest prawdziwa miłość, nawet nie daje jej szansy...Zwłaszcza młodzi ludzie... Nie mówię, że wszyscy, nie chcę generalizować, nie chcę oceniać, po prostu piszę to, co widzę, a może widzę to tak, bo patrzę przez pryzmat swojego chwilowego mam nadzieję czarnego humoru... Nie wiem, czy też to zauwazyliście, czy macie podobnie? Aj, sorry, temat pewnie sie skończy na moim poście(zważywszy na to, że trzeba by bylo przebrnąć przez tyle linijek mojego smarowania;))ale taki mnie złapał melancholijny nastrój, że postanowiłam sie wygadać🌻

Gość ino ja
NIestety jest ciężko... Za dużo jest zła to prawda... Ale pomyśl...zakładając, że ludzie mają dobre zamiary...przważnie dostajemy w tyłek:o A ile można??? Co mi po tym, że staram się dostrzec w ludziach, kiedy inni poczytują to za naiwność i frajerstwo??