Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajka

zalozylam profil randkowy - tak dla zartu...

Polecane posty

Gość ajajka

Moj chlopak o tym nie wie, ale to chyba nic zlego bo profil jest zartobliwy. Opis jest nie moj, zdjecie nie moje (choc jestem podobna dosyc do dziewczyny ktora wstawilam). Chcialam po prostu zobaczyc na jakiej zasadzie to dziala ;) Ale wiecie co jest najsmieszniejsze? W ciagu 3 godzin od zalozenia konta dostalam 5 miali... Naprawde sie zdziwilam. Nie sadzilam ze pies z kulawa noga sie zainteresuje moim profilem. Kurde i teraz mysle czy to kasowac juz teraz (lojalnosc wobec faceta) czy moze poczekac i sprawdzic jakie "moj" profil ma powodzenie...

Gość Gdansk 38
A moze tu chodzi o cos innego?

Gość ckliwy roman
przelecem ciem bez profilu.

Gość to jakiś ketynizm
i chłopak kopnie cie dupę...tak dla żartu:classic_cool:

poczekaj, nie kasuj - a jak trafi sie jakis fajny gosc z dobra furą, to zostawisz swojego faceta i po sprawie...

Zawsze jest ktoś lepszy niż obecny więc w ten sposób można szukać w nieskończoność (jak ma się siły i ochotę)

Gość ajajka
Ale ja nie szukam lepszego ;) Che zobaczyc na jakiej zasadzie to dziala... Dzisiaj rano mam juz 16 nowych wiadomosci!!! Naprawde jestem w szoku... Zastanawiam sie tylko cy gdybym chciala odpisywac, to cokolwiek z tego by wyszlo ;D Pewnie ci kolesie pisza te maie do setek dziewczyn.

Gość ajajka
o zesz kurde, a niektore wiadomosci wygladaja na zawoalowane propozycje w wiadomej sprawie!!! Ale generalnie nie dziwie sie ze niektore samotne dziewczyny to wciaga ;) Wyjezdzam teraz na weekend a po weekendzie kasuje konto. Ciekawe ile "adoroatorow" sie uzbiera w tym czasie. ;)

ja tez tak zrobilam. tez wmawialam sobie ze dla zartu, zeby nie musiec myslec o tym ze zwiazek mi sie rozpada.

Gość z komiczne
wyszło właśnie kupe dziada. a może jej obecny facet ma super fure, nie przyszło ci komiczny dziadu to do łba ? :)

Gość z komiczne
dziad bez samochodu zawsze chrzani że dziewczyny lecą na innych bo mają samochód hahahahaa a dziewczyny po prostu mają w dupie niezaradnych dupków co to za 200 zł miesięcznie "pracują" na forumie na 3 etatach :) dotarło komiczne ? :)

Gość kolezanka22
Ty wyżej,kretyn z ciebie kompletny !!! Nie potraficz rozpoznać ironii ??? Jeeeeejuuuuuuu..........

Gość dziad dziadem pogania
buahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość no własnie ...
teraz on zaloży sobie profil randkowy, tak dla żartu oczywiście i bedzie ok :)

Gość agnesina
Ja mam zalozony profil na portalu randkowym gdzie wprost pisze ze nie jestem zainteresowana propozyjcmi bo mam juz mojego miska a i tak faceci mi pisza a paru to nawet sie niby zakochalo:)))

Gość Dziewczyno ...
to może dla żartu odmroź sobie uszy ?

\"a mam zalozony profil na portalu randkowym gdzie wprost pisze ze nie jestem zainteresowana propozyjcmi bo mam juz mojego miska\" bo takie zazwyczaj są najlatwiejsze do wyrwania.... kiedy bawilem sie na tych portalach, to zawsze najlatwiej bylo sie umowic z tymi \"nikogo nie szukam, juz znalazlam. Kocham cie Zdzisiu/Rysiu/Misiu\"...

I dzięki temu wiemy, że nie warto korzystać z tego typu serwisów bo co druga użytkowniczka sobie jaja robi. Ehh dać dziecku zabawkę :(

Gość agnesina
No ja jeszcze nigdy sie z nikim nie umowilam albo umowilam i nie poszlam:))) Zreszta jak czytam te niby oferty od wielbicieli to co drugi glupszy.

Gość histerio idz na ten urlop
jak to ci ktoś mądry doradził :o Odpoczniesz, wrócisz do formy - przywitamy się z otwartmi ramionami ;)