Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość september8

Chyba jestem w ciąży!!!!

Polecane posty

Gość september8

zrobiłam roano test ciązowy i wyszły 2 kreski!!!! jedna normalna , a jedna ledwie widoczna czy jest szansa ze to jednak nie jest ciąza??? co o tym myślicie??? czy test mógl sie mylić? :/

Gość september8
dodam ze zadnych objawów ciązy nie mam, moze tylko to ze apetyt większy i czuje sie jak przed okresem, ale okresu brak :( nie chce zeby to była ciąża :/

to raczej ciaza.....jesli test zrobilas po terminie okresu to juz pokazal prawde, a jasniejsza kreska moze oznaczac niskie hcg, wiec stad jest blada

Gość Wydaje mi się
że jesteś w ciąży. Zgadzam się z przedmówczynią.Jeżeli jestnawet mało widoczna kreska to oznacza ciąże.

Gość Gosia0605
Jesteś w ciąży.Ja miałam tak samo.Czułam ze dostane okres i żadnych innych objaw!!

Gość smutna i zla
a ja bym chciala byc w ciazy i nie jestem,nie moge :(

Gość september8
jezu jestem przerażona :/ niewiem co robić nie czuje sie gotowa na dziecko :( nie mam pojęcia jak o tym powiedziec rodzinie, chyba zwariuje, jeszcze na dodatek pale :(

Gość fghh
wlasnie masz okazje zeby przestac :P ;) nie poddawaj sie, poradzisz sobie ...kazda z przyszlych matek ma pewne obawy...

Gość september8
no tak każda ma obawy ale nie każda ma 19 lat :(

Gość september8
zrobie jutro rano jeszcze jeden test. moze sie jednak mylił

Gość do autorki topiku...
Niestety, test sie raczej rzadko myli.. A jszcze w dodatku nie jestes gotowa na ciaze.. bedziesz ja miec.. takie sa praw natury Nie przejmuj sie, mialam tak samo.. teraz dzidzia ma 3 latka i jest najkochansza dla mnie istota na ziemi :)

Gość majerzanka
spokojnie nie martw sie . moze na poczatku to jest przerazajace ale pozniej wszystko bedzie ok.

Gość Gosia0605
I co powtórzyłaś test??

pare dni temu zrobiłam test wyszły 2 kreski ale niestety test sie pomylił, wiec i takie przypadki sie zdarzaja chodz bym chciała zeby bylo odwrotnie, bo bardzo chce dziecko

Wiesz ... skoro juz zdecydowalas sie rozpoczynac wspolzycie musialas sie liczyc z tym ze mozesz zostac mamusia :) Powodzenia !!

Gość september8
zrobiłam drugi test, równiez wyszedł pozytywny> jestem w ciązy :(

Gość Gosia0605
Jeśli jesteś w facetem który cię kocha to czym sie martwisz będzie dobrze.Wierze że jest to dla Ciebie zaskoczenie ale uwierz mi że dziecko to świetna sprawa zobaczysz jakie to cudowne uczucie kiedy pierwszy raz je zobaczysz na USG,potem usłyszysz bicie jego serduszka a potem jak da Ci pierwszego KOPNIACZKA to są naprawde piękne chwile.Trzymaj sie ciesz się tym że będziesz mamusią.zycze powodzenia pa

Gość september8
a jak wygląda badanie u ginekologa sprawdzające ciąze ?

Gość Gosia0605
Normalnie Cię zbada jak przy każdej innej wizycie ale powiedz mu ze robiłaś test i wyszedł pozytywny jeśli pujdziesz do gabinetu gdzie ma sprzęt do USG to napewno Ci je zrobi.Mam jeszcze pytanie moge wiedziec ile masz lat i skąd jesteś ja jestem z Gdańska.Oczywiście zrozumiem jeśli nie odpiszesz.Także pozdrawiam jesli mozesz to odpisz jak będziesz po wizycie pa

Gość september8
wizyte mam umówiona na czwartek ale boje sie :( mam 19 lat i mieszkam mniej więcej miezy łodzią a warszawą nie chce pisac dokładnie bo to róznie bywa ;/ jak narazie to sobie kompletnie nie radze :( :( mam sie domyśla ze jestem w ciązy, mam domu straszne jazdy, poprostu nie chce mi sie życ :(:(

Gość Dinuś
NIe martw się... MUsi być dobrze wszystko , tego Ci życzę.

Bedziesz miala cudownego bobaska !! Zobaczysz ze zmienisz nastawienie gdy zaczniesz czuc jego obecnosc :) Jestes mloda ale dasz rade. Bedac mamusia tez mozesz realizowac swoje marzenia :) Glowa do gory :) Powodzenia

Gość Gosia0605
No fakt jesteś młodziutka ja miałam 22 jak zaszłam w ciąże ale u mnie to była zupełnie inna sytuacja.Słuchaj musisz byc silna nie denerwuj się bo możesz zaszkodzić dzidziusiowi musisz poczekać mama musi się do tej mysli przyzwyczaić pewnie bedzie jej ciężko ale to naprawde kwestia czasu.Trzymaj sie i daj czasami znać jak sie czujesz.Trzymajcie sie cieplutko pa :)

Gość september8
dziewczyny powiedzcie mi, jutro mam mieć robione usg, czy jeśli to jest bardzo wczesna ciąza to usg ją napewno ją wykryje????? dzisiaj byłam u gin. jednak niczego sie nie dowiedziałam :( stwierdzila ze mam rozpulchnioną macice ale nie potwierdzila ciązy gdyż moze to też oznaczać zbiżający sie okres :/ juz sama nie wiem co mam myśleć :(

Gość Gosia0605
Witaj USG napewno potwierdzi twoja ciąże albo jej brak.Jakiś dziwny ten gin że nie wyczul ciąży.Daj znać jutro jak bedziesz po badaniu.Spokojnej nocki pa

Gość september8
Gosia0605-----> byłam dzisiaj na USG jednak niczego sie nie dowiedziałam :( chyba niedługo zwariuje... lekarka powiedziala ze byc moze ciąza jest zbyt wczesna i nie moze dokładnie określić.Teraz ide w sobote na kolejne usg. NIewiem co o tym mam myślec. Moze jednak to nie ciąza?

Gość ja chyba także
Kurcze mam takie przeczucie... katastrofa :(

Gość september8
juz wolałabym usłyszec nawet to ze to napewno ciąza niz zyc w tej niepewności ;/

to gin nie zlecił Ci testu z krwi? skoro nie moze jeszcze wyczuc ciązy badaniem ani zobaczyc jej na usg to powinien chyba